2777
2789
عزیزم نازیلا جون...بیشتر مواظب باش البته خودمم سرماخورده بودم هوا بده خیلی...چیکار داشتی طفلی سامیارواز پستونک گرفتی زود بود میذاشتی لااقل 2 سالش بعد...وابسته شد که شد گناه داره...منم نگرفتم هنوز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره سلاممممممممممممممممم

مرسی ملی جونم آره عزیزم خیلی سرم شلوغه یه چند تا مشغله فکری هم داریم که خیلی درگیرمون کرده یکیش هم همین اوضاع نا بسامان مملکته که به بد موقع ما خورده داریم در ریاضت اقتصادی بسر میبریم
مایا جون نازم خوبه؟ وای جیگرم دیم براش یه ذره شده

سمیرا جون خوبی گلم؟ چند وقت پیش سارا مامان مایا یه چیزایی میگفت نگران شدم خوبی؟ سارا نازی خوبه؟

نازیلا جون بالاخره که باید میگرفتی تحمل کن تا 1 هفته خوب میشه

وای خدا از دست این دخترا

برسام هم با باباش کنسرت اجرا میکنه باباش میزنه یا قابلمه برسام میخونه یا برسام میزنه بابا میخونه

جیگر من جدیداً با غذاش سالادم میخوره یه قاشق غذا یه قاشق سالاد

برسام هم شروع کرده جمله های دو کلمه ای میگه می می بده ، ماما نکن

خیلی هم شیطون شده از وقتی این خونمون اومدیم خوابش کلاً بهم ریخته 11 شب میخوابه 6.5 صب پا میشه فک کن دارم میمیرم از بیخوابی ظهر ها هم نهایت 2 ساعت بخوابه خوابش از آدم بالغ کمتره!

یه خبر خوبه دیگه اینکه پسرم یه چند روزیه شیر میخوره و دیگه میتونم با خیال راحت از شیر بگیرمش البته تو خونه جدیدمون بیشتر میمی میخوره و میخواد

یه خبر بد هم اینکه امروز برسام خورد زمین و دندونش شکست البته یه ور دندونش از پایین یه حالت لب پر شد چی کار کنم به نظرتون؟ درس میشه؟ حالا دکتر هم میبرمش
فریناز جون حتما ببر واسه دندونش. ولی فکر نکنم کار خاصی بکنن . دندون جلوشه؟
ملودی هم چند روزه به طرز عجیبی می می میخواد. انگار فهمیدن دیگه آخراشه!! باور کن یه بار یه ساعت داشت می خورد، نه که بخوره، می گیره و ول می کنه. انقدرم وسطش حرف می زنه که نگو. همه حرفاش یادش میاد و کلی خاطراتشو مرور می کنه، یه کامی هم از می می می گیره. ملودی کامل و شمرده حرف می زنه فقط ضمیرها رو هنوز یاد نگرفته و هر چند روز یه بار یه مدلی می گه. الان همه چیزو جمع می بنده. می گه: می می بدید بخورید.
فریناز جون نگران نباش عزیزم،بعد از 1 ماه که هرروز مردیم و زنده شدیم معلوم شد که یه حساسیت معمولیه.برسام خوبه؟خیلی دلم برای همه تنگ شده...

ماگنولیا جون خوش به حالت که ملودی صحبت میکنه،سارا فقط یه سری کلمه محدود میگه تازه نصفه اش هم غلط غولوط[البته بعد از اون همه استرس الان اصلا" رو این چیزاش پیله نمیکنم..راستی اون قضیه عروسیش خیلی باحال بووووووووووووود...
وای سمیرا جون میدونم چی کشیدی یه بار که برسام خیلی کوچیک بود اون موقع ها به خاطر فتقش بد گریه میکرد تا حدی که نفسش بند میومد و کبود میشد یه بار تو سونوگرافی این اتفاق واسش افتاد و دکتره گفت خانوم تا حالا کسی بهت نگفته بچت مشکل قلبی داره منو میگی از اونجا مستقیم رفتیم مطب پزشک قلب متخصص اطفال تا اکو کرد و معاینه کرد و گفت چیزی نیس و سالمه من انقدر گریه کرده بودم و عین بید میلرزیدم که همسرم با دو تا دستش که از بازوهای من گرفته بود نمیتونست کنترلم کنه تو اون چند ساعت به اندازه چند سال پیر شدم باور کن
ایشالله که همه نینی ها همیشه سالم باشن سارا جونم و بقیه نینی هامون هم بین اونا

نگران واکسن هم نباش من از دکترش پرسیدم گفت چون این واکسن نوبت سومشه اشکال نداره دیر بزنید فقط یادتون نره حتماً بزنید

مرسی نگین جون قربونت برم عکساتون رو دیدم کلی قربون صدقه تون رفتم مبین جون نازم رو ببوس

ماگنولیا جون کارای ملودی رو برا همسرم تعریف کردم میگه مطمئنی همسن برسامه؟ ماشالله اسفند دود کن براش
آره حتماً میبرمش ولی تو نت خوندم که چیزه مهمی نیس
سمیرا جون هربچه ای یه جوره ... بعضیا بیشتر حرف می زنن ... من دقت کردم که بعضی وقتا هایایه چیزی گوش می ده ولی نمی گه ... هفته ها بعد اون توی ذهنش مونده و می گه ... سارا هم بالاخره شروع به بلبل زبونی می کنه... گفتی که زیاد باهاش حرف نمی زنی ... خوب اگه بیشتر با بچه حرف بزنی زودتر کلمات رو می گه. ولی مامان خوبی هستی که همیشه کارگاه مادر و کودک می بریش هه هه من که اصلا حال ندارم هایا رو از سر خیابون دورتر ببرم
http://www.womenshealthmag.com/
2810