2777
2789
سلام دوستای خوبم و نینی های نااااااااااز،من اومدم با خبرای خوب.امروز جواب آزمایش سارا رو نشون دادیم،خدا رو شکر یه حساسیت ساده اس و چیز مهمی نیست.فقط یه شربت آنتی هیستامین داد و گفت خوراکیهایی که نگهدارنده و رنگ مصنوعی دارن مثل آبمیوه های صنعتی،انواع سس،نوشابه،کنسرو،چیپس و پفک،شیر طعم دار،دنت،پاستیل،ژله، بستنی های توت فرنگی و شکلاتی و خلاصه اینجور چیزا رو بهش ندم که البته خیلی هاشو که جز ضرر چیزی نداشته اصلا" سارا تا حالا لب نزده. ولی عااااااااااااااااشق دسر های توت فرنگی و بیسکوییتی دنته که باید ترک کنه....
باز هم از انرژی مثبتی که این مدت بهم دادین ازتون ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو صد مذتبه شکر سارا مشکلش حل شد..

مژگان جون برای رهای از مشکلاتت به یه مشاور و روانشناس کودک مراجعه کن..حرفمو جدی بگیر حیلی جواب میده ماهم مثله تو بی تجربه ایم ممکنه چیزی جواب بدیم مشکلتو بدتر کنه... الان وضعیتت فرق داره خیلی احتیاج به کمک یک مشاور خوب داری
سارا جونم خاله خیلی خوبه که چیزیت نیست اما نازنازی بمیرم دیگه نمیتونی چیزای خوشمزه بخوری تازه دسربه این خوشمزگی رو تو یخچال مغازه ببینی و برات نخرن گریههههههههههههه
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
اووووه...شهرزادجون اصلا ازاول نباید این چیزا رو به بچه بدی... من که فقط یه بار دنت به هایا دادم ... آبمیوه و بستنی های طعم دار هم ندادم.
باقی بچه ها هم بهتره ازاینا نخورن
http://www.womenshealthmag.com/
سمیرا خیلی برات خوشحالم عزیزم.
امیدوارم همیچوقت دیگه مجبور نباشی دنبال این آزمایشا و دکترا بری.
عزیزم کلی دسر خوشمزه میتونی برای سارای گلم درست کنی. خونگی خوشمزه تر و سالم ترم هست.
مایا هم نمیخوره البته اون دوس نداره و منم اصراری نکردم که بخوره .. از خونگیام نمیخوره این دختر من آخه..
سمیرا جون خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر که چیزی نبوده مواظب سارا خانونی باش.
منم که همش سرما خوردم همین سه هفته پیش مریض بودم دو باره از دیروز سرما خوردم نگرانم که سمر ازم نگیره.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
سلام فریناز عزیزم ..
خیلی دلم تنگ شده براتون کجایی خیلی سرت شلوغه انگار..
برسام گل پسر خوبه؟
ما هم خوبیم مایا هم خوبه
راستی تا یادم نرفته امروز مایا 20 ماهه شد. از دیروز عبارت های دو کلمه ای میگه.. مامان پوستِ خیار! یا توپِ بی بی!
سلام دوستان
کارگاه مادر و کودک خانگی *ویانا*
ثبت نام می کند
بیشتر برنامه هامون از سری کارهای یونیسف هست
از طریق بازی

کارگاه زبان انگلیسییییییییی همراه مادررررررررررررررررر از طریق بازی

اشنایی با طبیعت
اشنایی با مفاهی ریاضی
کتاب سازی و قصه گویی
زنگ تفریح
کار دستی و ...

کارگاه اشپزی و کیک پزی و .. که همه همراه مادر می باشد

مثلا بچه هایی که املا یا ریاضی و یا درس دیگشون ضعیف هست ممکنه در کودکی یک مرحله ایاز رشدشون رو درست نگذروندن مثل اینکه چهار دست و پا نرفتن و یک دفعه راه افتادن
ما از طریق بازی رو همه اینها کار میکنیمممممم

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

دوستای گلم مرسی از لطف همگی#انشاا... که کار هیچکس به دکتر و ... نیفتهواقعا" چه موردایی رو که آدم تو مطب دکترا نمیبینه!!!اصلا" مشکل خودشو فراموش میکنه..

ملی جونم آره،باید براش خودم درست کنم ولی مشکل اینجاست که سارا طعم دار دوست داره،وانیلی و ساده رو نمیخوره،باید بگردم یه راهی براش پیدا کنم...

لیلی جون درست میگی،خیلی از این خوراکیا جز ضرر چیزی نداره...
سلام به همگی.
مژگان جون تبریک می گم بهت. به هر حال با تمام سختی هایی که شاید برای مدتی تحمل کنی دو تا بچه خیلی از یکی بهتره به نظر من. تازه همه می گن بزرگ کردن بچه دوم خیلی راحت تره. خدا کمکت کنه عزیزم.
خیلی خوشحال شدم که سارا جونمون هم حالش خوبه. اینم یه سبب خیری که این هله هوله ها رو نخوره. ملودی که تا از در یه سوپر رد می شیم میره طرف چیپس ها و پاپ کورن ها و می گه ملودی چیپس می خواد. وحشتناک چیزای شور دوس داره. سس هم که اگه گیرش بیاد به جای غذا می خوره.
من که تا حالا در دسشویی رو نبستم والا ما اپن کار می کنیم ملودی هم میاد جلوی من می شینه دم در دسشویی و همه چیز رو رصد می کنه و شرح می ده!!! ولی خودش به هیچ قیمتی حاضر نیست اونجا جیش و پی پی کنه یا اونجا نشسته بشورمش. وحشت می کنه.
ملودی که بدون می می نمی خوابه شبا. می خوره و بعد که خوابش برد می زارم تو تختش. نصفه شبا که دوباره برای شیر پا می شه خوابالو می رم میارمش کنار خودم و اون که داره می خوره منم خوابم می بره و دیگه نمی زارم توتختش. واقعا که کلا نزارم سنگین ترم.
2810