2777
2789
وای من خودمو گذاشتم جای زهرا خیلی ناراحتم الان.. طفلی رایان که از موقع تولد با میکی بوده..

من هم شنبه و یکشنبه نیومدم اینجا بلکه یه کم مسئولین رسیدگی کنن.. انگار خیلی چیزا عوش شده اسمایلی نداریم مثلاً
زهرا این نی نی سایت خیلی منو اذیت کرده بود. اصلا پستام نمیرفت.. البته امروز بازم اون تاپیک قبلیه باز نشد!
صبح هم اینو پست کردم نیومد الان نمیدونم میاد یا نه... میبینی چه تأثیری داشته؟

رویا جان ایشالا زود زود نتتون وصل شه و ما بیشتر ازتون خبر داشته باشیم.
مرجان من بعید میدونم مایا به سه چار روز فراموش کنه!

مژگان میگم بزار به دنیا بیاد بعد به فکر عکس العمل خانواده باش!!! به نظرم الان که اقدام کردی دیگه استرس برات خوب نیست. بیخیال شو.

مایا هم یه بند موقع تعویض پوشک وول میخوره کفری میکنه ادمو!!
سلام دوستای خوووووبم. دلم برای همگی تنگ شده بود. خیلی کم فرصت میکنم نت بیام سه روز که سرکارم و سه روز دیگه هم آقا بهداد خیلی فرصت برام نمیزاره .
این روزها مشغول دندون در آروردن و بد خلق و ناراحته و منم سعی میکنم بیشتر باب میلش رفتار کنم که به جیغ و داد نکشه.
بهداد فعلا هم چنان میمی میخوره و چون خیلی اذیت نمیشم (البته به جز شبها که دیگه به کم خوابی عادت کرده بدنم) روزها بیشتر از سه یا چهار بار سراغ میمی نمیاد و شبها هم خداروشکر ساعت 9 خوابه و یک بار 12 شب میمی میخوره یک بار هم 3-4 و از 6 صبح هم تا 7 صبح که بیدارباش میزنه یکسره باید میمی دهنش باشه که این یک مورد فقط خستم کرده چون واقعا خوابه دم صبح خیلی مزه میده که اینطوری کوفتم میشه ولی با همه اینها دلم نمیاد الان که درگیر دندون درآوردنه از میمی بگیرمش و خودمم واقعا با کارهای بامزه اش و حرکاتش موقع میمی خوردن کیف میکنم و تازگی ها هم میمی هم شده گیگی(نینی) پسرکم هرچیزی رو که خیلی دوست داره صداشو نازک میکنه و با چنان شور و عشقی گیگی صداش میکنه که دلم ضعف میره براش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجب بالاخره بعد از دو روز تلاش بیخودی الان پستم اومد. صبح ها از سر کار که اصلا نینی سایت باز نمیشه .
تو این مملکت خیلی دلخوشی داریم که حالا این دلخوشی های کوچیکمون هم ازمون میگیرن . ولی خدایی وقتی اینجا مشکل پیدا میکنه تازه میفهمم که چقدر به همگیتون وابسته شدم هرچند که وقت نکنم پست بزارم ولی حداقل یک روز در میون هم شده میام و از حالتون با خبر میشم.

زهرا جون واقعا متاسف شدم روزهای سختی رو گذروندی . انشاالله خیلی زود عادت کنی به جای خالیه میکی. شازده رایانم رو ببوس .

رویا جوووون مرسی عزیزم که به یادم بودی. ما چندروزی شمال بودیم و بعد هم خونه تکونی داشتم اصلا وقت نکردم نت بیام. خوشحالم که به زودی میای البته با عکسهای ایلیا موشیه من که دلم براش خیلی تنگ شده مخصوصا حالا که مرد شده برای خودش و دیگه مستقل از ننه اش هم شده ههههههههههه.

سمانه جون مدتی بود که میخواستم بابت معرفی اون سایت ازت تشکر کنم ولی نینی سایت راه نمیداد. من با بهداد خیلی از بازی هاشو انجام دادیم و لذت بردیم . عکس هم انداختم اگه خدا همتی بده حتما میزارم عکسارو. گل خوشرنگم رو که ماشالله خیلی شیرین زبون شده حسابی ببووووس.
سلام به همگی
مژگان دیگه استرس برای چی? خواسته بودین دیگه.
مامان ساینا سمر موقع شستن نمیخوره جیغ و داد میکنه. خودشو تو بغلم می چرخونه.ببخشید شما بجای نمیخوره نمیزاره رو بخون با موبایل تایپ میکنم یکم سخته.
ملی جون مطمئن باش به چهار روز نمیکشه سمر بدتر بود.
سمر یاد گرفته به هر کس که میرسه با لهجه میگه سلاااام...
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
سلااااااااااام ... خوبین ؟ آخی پانی تو چقدر با احساسی مادر !! عین خودم ... از وبلاگت فهمیدم !

من اومدم از دست هایا جیغ بزنم درد و دل کنم که یه خورده سبک بشم بعدشم از کارای بامزه اش بگم دیدم که حسش نیست واقعا ! بعدا می گم.

بروبچ اکباتان شما این پارک روبروی بیمارستان صارم نمی رین ؟ تازگیا مجهزش کردن خیلی بهتر شده ... گفتم شاید دلمون وا بشه یه خورده .
http://www.womenshealthmag.com/
ممنون بچه ها

این روزها پارمیس مثل سریش به من چسبیده همش میخواد بیاد بقلم نینیهای شما هم همینطورن داره باز دندون در میاره خیلی اخلاقش بد شده هیچی هم نمیخوره همش غر میزنه

ملی جون اخه من بارداری قبلیم سرکلاژ شدم الان هم اگر باردار باشم باز باید بشم این از همه بدتره 2 هفته باید تو تخت باشم

سلام

اول از همه بگم که دو روزهرچی نوشتم نیومد
ممنون از همه دوستای گلم خدا رو شکر که اینهمه دوست مهربون دارم بوووووووووووووووووس

توضیحاتی در مورد پروژه ترک ممه که خیییییییییلی راحت انجام میشه:
یه لاکهایی هست که داروخانه ها دارن برای بچه هایی که ناخن می خورن استفاده میشه ولی برای این کار هم عااااااااااااالیه مارکش هیدرودرم هستش اثرش تا 24 ساعت می مونه نهایتا 4 روز طول می کشه ولی برای اطمینان کامل تا ده روز بزنین در طول روز هم وقتی میان طرفش می بینن که تلخه دیگه نمیخورن اما سعی کنین مرتب یه چیزی بدین بخورن میان وعده میوه و شیر که از همه مهمتر شیره شبها هم سعی کنین قبل از خواب سیرشون کنین اگه هم نصف شب بیدار شدن ممه بهشون بدین میبینن تلخه نمی خورن بعدش بذارینشون روی پاتون تا بخوابن اصلا نگران نباشین سخت نیست ایلیا که که خیلی راحت ترک کرد وقتی نصف شب بیدار مشد روی پا می خوابوندمش فقط صبحها حدود ساعت 7 تا 7:30 بیدار میشه یه شیشه شیر میخوره بعدش پا میشه میگه اییا اییا (یعنی بیا ) میره دم یخچال میگه به تا براش صبحانه بیارم غذا هم بیشتر غذاهایی که بهتر میخوره درست میکنم مخصوصا شبها که سیر بشه

این بود برنامه ترک دادن ایلیا از ممه به قول خودش ننه
مامان ساینا جون که دوباره اسمتو یادم رفت (سمانه ؟؟؟) به خدا شرمنده اصلا حواس ندارم دیگه :
در مورد شستنش من میبرمش در دستشویی دمپایی پاش میکنم دستشو میگیرم میبرم میشونمش سر سنگ دستشویی و سریع میشورمش که پاهاش درد نگیره بعد میارم کنار دوباره رو پاهش آب میگیرم البته دو سه بار اول سخت بود اما بعدش یاد گرفت ضمنا وقتی هم مینشونمش سر دستشویی دستاشو میذاره روی دمپاییش که وقتی بلندش میکنم سریع دستاشو میشورم اینجوری هم خودش راحتتره هم من به کمرم فشار نمیاد چون ماشا... بزرگتر شده منم کمرم همینجوری داغونه دیگه اگه بخوام بغلش کنم که دیگه هیچی
مرجان دیشب مایا ساعت دو گریه میکرد می می میخواست فهمیدم چون شام درست حسابی نخورده گرسنه پاشدم شیر گرم کردم براش اوردم نشستم تا بخوره و بخوابه.. تو همین حین یادم اومد اخ میخواستم به مرجان بگم شاید سمر پاش سوخته یا حساس شده یا زخمی داره که نمیزاره بشوری.. مایا هم هر وقت بسوزه حتی اگه نشون نده نمیزاره بشورمش با التماس میگه نه! هی میچرخه دقیقا همینی که گفتی!
مامانهای گرامی یه سوال. لطفا جفففففففاب بییییییییییییدییییییییید!

شما در روز چند بار برای نی نی غذا می درستید؟ ناهار و شامشون یک نوع غذاست؟ من گاهی وقتا می مونم چی درست کنم. احساس می کنم غذاها تکراریند...
راستی اینجا واااااااااااااااقعا سوت و کور شده! بابا چرا بی وفا شدید بعضیاتون. یعنی یکی دو دقیقه هم فرصت ندارین سر بزنید؟!!!
یه چیز دیگه اینکه دیگه همینجا پست بذاریم بهتر نیست؟ که پراکنده نباشیم...
2810