2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون . لطفاً راهنمایی کنید !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 20398 بازدید | 141 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییی خدا بیامرزدت عزیزم ان شاءالله الان جشن سالگرد ازدواجتو با تولدت تو بهشت بگیرین همراه با نی نی نازتون ...
خدا برای هیچ کس نخواد ... ولی مرگ حقه ، خوش به حال مامان ترنم که با بچه اش و شوهرش رفت ، تصور کنین اگه می موند و مرگ اونا رو می دید چه حالی می شد ، خدایا منو از همه عزیزانم زودتر ببر ....
چقدر مرگ بهمون نزدیکه......
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خدا رحمتشون کنه واقعا اشکام بند نمی آد ........ چقدر مرگ نزدیکه .........
خدا به خانواده هاشون صبر بده .............
طفلی ها چی کشیدن این مدت ؟
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء

واقعا علتش چی بود که این تاپیک آپ شد، من نمیدونم...

مادرشوهرم همیشه وقتی یاد یکی از اموات میفته میگه ببینید خدا بیامرزی میخواسته که اومده تو ذهنم...

حالا حتما این خانواده هم خدا بیامرزی میخواستن که دوباره تاپیکش آپ شده...

خواهشا الفاتحه مع صلوات
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
خیلی ناراحت شدم براشون خدابیامرزتشون
چقدر دنیا بی وفاست واقعا خیییلی دلم سوخت خدایی

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمداالله رب العامین
الرحمن الرحیم
مالک یوم الدین
ایاک نعبد و ایاک نستعین
اهدناالصراط المستقیم
صراط الذین انعمت علیهم
غیرالمغضوب علیهم و الضالین

صدق الله العلی العظیم