2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون . لطفاً راهنمایی کنید !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 20398 بازدید | 141 پست
سال89😐چطور فهمیدن فوت شده خوو..خدا رحمتشون کنه..

مثل اینکه اسمشون تولیست مسافرای اون پروازی که سقوط کرده بوده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل اينكه دوستان نى نى سايتى كه تلفنشون رو داشتن و اسم و فاميلشون رو مى دونستن فهميدن و اطلاع دادن ...

اره واقعا.خدا رحمتشون کنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
قربونت بشم من  تو خوبی عزیزم  آریان کوچولو خوبه

خدانکنع عزیزم 💕

مرسی 

اونم خوبه خاله نازی 💖💖💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خدا رحمتشون كنه دنياى بيخوديه  فكر كن الان زنده بودن بچه شون چند ساله بود و چندمين سالگرد ازد ...

آره🥺😞خدا بیامرزتشون ... تاپیکاشو خوندم اولش قرار بوده با ماشین خودشون برن ارومیه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
همیشه خوب باشین عزیزای دلممم😍😍😍

مرسی مهربونم فداتشم 😘😘😘❤️❤️❤️

خدا بیامرزدت روحت شاد

از دیگران شکایت نمی کنم ، بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست ! مبارزه انسان را داغ می کند و تجربه انسان را پخته !!!  هر داغی روزی سرد می شود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود !
2810