مامان_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1393/06/19 تعداد پست: 3914 عنوان سال ۹۷ کسی بی بی مثبت شده ؟؟یا میخادبشه 303 بازدید | 14 پست دلم نی نی میخادسه ساله میرم مشهد و قم جمکرانزیارت همه اش از خدا نی نی پسمل خواستماخه یه دخترم خوشمزه دارم😚😚😚😚😚😊😊😊یعنی میشه؟کسی بوده که میخاسته و الان داره خدایا شکرت..کمکمکن 1397/01/08 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان0امین عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 1926 اره من از امام رضا عاشورا بود خواستم بهم داد😊 🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌
مامان_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1393/06/19 تعداد پست: 3914 اره من از امام رضا عاشورا بود خواستم بهم داد😊 واقعابه به چند سالشهخوش بحالت منم دعا کن خدا به متم بدهبچه ی اولتع؟من سه ساله کلی دعا کردم خیلی دعا کردمیعنی به منم میده خدایا شکرت..کمکمکن
samindar عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1442 دلم گرفته بسپر به خدا اگه یه بار داده مطمئنن دوباره میشه شاید فعلا وقتش نیست شاید منتظره بهترین زمانه
بادوم_خانم عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 2379 منم سه ساله از خدا یه فرزند سالم دیگه میخوام...برام فرقی نداره هر چی بود...ولی فعلا که 😔😔😔
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4124 انشالله که هرکی منتظر نی نیه خدا یه خوشگلشو بهش بده واسه منم دعا کنید یه نی نی سالم بهم بده ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
مامان_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1393/06/19 تعداد پست: 3914 منم سه ساله از خدا یه فرزند سالم دیگه میخوام... برام فرقی نداره هر چی بود... ولی فعلا که 😔😔😔 منم بهدا سه سال شده خدایا شکرت..کمکمکن
مامان_سفید_برفی مدیر استارتر عضویت: 1393/06/19 تعداد پست: 3914 منم سه ساله از خدا یه فرزند سالم دیگه میخوام... برام فرقی نداره هر چی بود... ولی فعلا که 😔😔😔 بچه ی اولتون چند سالشع خدایا شکرت..کمکمکن
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4124 منم بهدا سه سال شده هنوز بچه دار نشدی؟؟؟ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
گندمک۲۸۲ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1044 سلام عزیزانم کسی الان هست من به غمگین ترین حالت ممکن شادم .