2777
2789

دکتر رفتم کلی انتی بیوتیک گرفتم فنازوپیریدین هم مرتب می خورم اما خوب نمیشم درد بیچاره م کرده 

نشستن تو تشت آب و جوش شیرین روکسی امتحان کرده؟ نتیجه  داره؟ 

از بتادین استفاده کنم برای اون قسمت خطرناکه یا مفید؟ 

اوخ اوخ خیلی عفونت بدیه😷😷😷😷

من دو روز انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شدم

فقط مصرف مایعاتت باید زیاد باشه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اوخ اوخ خیلی عفونت بدیه😷😷😷😷 من دو روز انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شدم فقط مصرف مایعاتت باید زیاد ...

من چهار روزه دارم مصرف می کنم یه شبم یه عالمه تو سرم بهم زدن اما خوب نشده

بدبختیم اینه که کوچمون ابش قطع شده و در روز یکی دو ساعت اب داریم نمی تونم راحت دستشویی کنم و مایعات کم می خورم که کمتر برم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصولا لا مصرف انتی بیوتیک طی دوروز باید خوب بشی، سنگ کلیه نیست؟! من خودم سنگ داشتم فکر میکردم عفونته ...

نمیدونم علایم سنگ کلیه چیه من دردم فقط قسمت انتهایی مجاری هست موقع ادرار و بعدش طوری که نمی تونم بشینم

با آنتی بیوتیک هرگز شوخی نکن و ادامه بده .من دوروز خوردم علائمش خوب شد بعد قطع کردم بعد دوباره بدتر شد😟یک هشداااررر..میرید سفر سرویس عمومی نرید خواهشا..یا میرید با خودتون آب ببرید دست به در یا شیرآب هم نزنید..بعدم حتما خشک کنید خودتون رو

سفکسیم هر12 ساعت..آموکسی سیلین هر 8 ساعت بخور..اون قسمت رو حوله داغ بذار

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
نمیدونم علایم سنگ کلیه چیه من دردم فقط قسمت انتهایی مجاری هست موقع ادرار و بعدش طوری که نمی تونم بشی ...

منو چی میگی حتی خون هم دیدم تو ادرارم😟😟😟😞اما الان خوب شدم خداروشکر..برم سفر دوباره سوزش میگیرم😢

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
با آنتی بیوتیک هرگز شوخی نکن و ادامه بده .من دوروز خوردم علائمش خوب شد بعد قطع کردم بعد دوباره بدتر ...

برای من تا ده روز لووفلوکساسین داده. تو سرم هم سفازولین. تا ده روزشو ادامه میدم حتما ولی درد بیچارم کرده

شاید آنتی بیوتیک اشتباه داده بهت دکتر. چون باید متناسب با اون میکروبی باشه که تو ادرارت هست. عسل + سیاهدونه  ، آب هندوانه، لیموترش + عسل + آب  البته اینا برای پیشگیریه ولی اگه آنتی بیوتیک درست بهت بدن باید زود خوب شی