2777
2789
عنوان

قطره اسپنیش فلای

115803 بازدید | 25 پست

سلام دوستای خوبم

کسی از این قطره استفاده کرده؟ یه جا خوندم عوارض داره....اگه از چیز دیگه ایی استفاده کردید و اثرش خوب بود و بدون عارضه بود لطفاً به من بگید خیلی نیاز دارم به راهنماییتون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی من از این قطره اسپانیش فلای خریدم ولی میترسم استفاده کنم شما استفاده کردی؟ عوارض داشت؟جواب ...

نه متاسفانه من از ایران رفتم اینجا هم انگار نمیفروشن...چرا میترسی استفاده کنی؟ اگه توی اقدام نیستی به نظرم یه بار استفاده کن...خیلی تعریفشو شنیدم برای کسایی که واژنیسموس هستند و یا سردن توی رابطه و یا رابطه دردناکی دارن

دوستان این قطره ها معلوم‌نیست ترکیباتشون چیه و خطر ناکه .من دو ساله ازدواج کردم بعد زایمان میل جنسیم صفر شده بود خیلی دکتر رفتم ولی اصلا نتیجه نمیگرفتم تو اینستاگرام با پیج یه خانم دکتر آشنا شدم اسمش دکتر هایده خلیلی اذر هست و چون کرونا بود تلفنی مشاوره گرفتم ازشون و با مشاوره ای که کرد و راهکارایی که داد الان خداروشکر وضعیت رابطه مون نرمال شده .اگه خواستین سکستراپیست هستند و آدرس پیجشون رو میزارم .کارشون حرف نداره .دنبال این داروهای بی نام و نشان نباشین فقط

@dr.haide_khalili9063

سلام دوستان این قطره به هیچ عنوان عوارض نداره  و نتیجه فوق العاده میده من خودم استفاده کردم و راضی و ما توسچی سایت بادبادک با بیش از پنج سال سابقه داریم عرضه میکنیم اعتمادی عستم

سرد مزاجی جنسی یک بیماری خفیف محسوب میشود که اگر بموقع درمان نشود باعث اسیب های جدی در روح و روان ادمی میشود و پایه ریزی افسردگی را در فرد شکل میدهد موضوعی در عین حال ساده ولی بسیار حیاتی در زندگی فرد. قطره اسپانیش فلای یکی از بهترین داروهای درمان کمبود میل جنسی در زنان میباشد که باعث افزایش روحیه و شادابی در بانوان میگردد.

این محصول نسبت به تمامی محصول های محرک موجود بسیار قوی تر و 100% موثرتر است. دیگر نیاز نیست همسر خود را به همبستر شدن دعوت کنید! خود او درخواست خواهد کرد!!