2777
2789

اولا که از کلمه همسر استفاده کنی مناسبتره.ثانیا عزیزم خودت میگی همیشه خونه مامانته حالا سیزده بدرو برین اونور چه اشکالی داره هردو خانواده هاتونن.یا اینکه از صبح تا ظهر یجا بقیش یجای دیگه.ارزش نداره تو عید بحث این چیزارو داشته باشین.کلا باید یه سال درمیون برنامه ریزی کنین که هیچکس ناراحت نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوقات خودتونو تو عید خراب نکنید سر این مسایل

حالا امسال با اونا برو چیزی نمیشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خونوادش اصلا تره هم براش خورد نمیکنن مشکل اینجاست ، اگه پیش خونواده منه چون خیلی هواشو دارن، خیلی تو حاشیه هستن یه روز بیرون میریم باهاشون تا دوهفته تو خونه دعوا داریم بعدش

هركي با خانواده خودش بره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

حالا یکی دوست داره همسرشو شوشو صدا کنه میشه بیخیال شین؟

استارتر اگه مناسبت های دیگه یا سالهای پیش با خانواده خودت بودی اینبار و به خاطر همسرت باهاشون برو

اگرم دلت نمیخواد همون دوتایی باهم برین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

😆😷😷😷😷😷😷

یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  
حالا یکی دوست داره همسرشو شوشو صدا کنه میشه بیخیال شین؟ استارتر اگه مناسبت های دیگه یا سالهای پیش ب ...

کلا سه ساله ازدواج کردم سال اول با خانواده خودش بودم سال دوم بازم خواستیم با خانواده اون بریم که خانوادش بنا بر دلایلی نرفتن بیرون ما هم رفتیم مسافرت امسال باز میگه خانوادم

2810