2777
2789

توضیحات کاملش تو لینک زیر هست حتما بخونین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1682016/کسایی-که-بیمه-تامین-اجتماعی-دارن-برین-سیم-کارت-رایگان-بگیرین

مینـــا صدام کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما گرفتین؟؟؟؟

من ثبت نام کردم و به زودی به دستم میرسه شمارمو برام با اس ام اس فرستادن. ولی الکی نیست من تو کافی نت کار میکنم و کاملا از این موارد خبر دارم

مینـــا صدام کنین

واقعا مکالمش رایگانه؟ آخه اینا مگه الکی به مردم سرویس میدن؟ حتما یه چیزی هست و سودی داره براشون. مکالمه به هر خطی (همراه اول. ایرانسل و...) رایگانه؟ شما اطلاع داری؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
واقعا مکالمش رایگانه؟ آخه اینا مگه الکی به مردم سرویس میدن؟ حتما یه چیزی هست و سودی داره براشون. مکا ...

نه فقط مکالمه رایتل به رایتلش رایگانه برا همین من به همه اطرافیانم گفتم اینو حتما ثبت نام کنن 😁

دارن تبلیغ میگن اپراتورشون جا بیفته بین مردم

مینـــا صدام کنین