2777
2789
عنوان

خانمهای باردار ومامان هاتوروخداکمکم کنیدبچم ازصبح تکون نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 74 پست
تاکسی تلفنی داعم و الماشینه محاله ماشین نداشته باشه...من باشم میرم زنگ همسایه ها رو میزنم..فامیلی... ...

شوهرم نیم ساعت دیگه میاد

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتاس هیچکدوم شانس من ماشین ندارن

تورو خدا دلهره نداشته باش یاد خودم افتادم تو این دو هفکه منم همینحوری بودم هی رفتم نوار قلب دیدم همه چیش عالیه بخاطر استرسته ریلکس باش یه غذای مقوی بخور مطمین باش با ارامش دراز بکش بلافاصله تو ۱۵ دقیقه کوچولو هم باشه تکون میخوره امتحان کن

برو بیمارستان عزیزم نوار قلب بگیرن از جنینت.من نمیدونم خانومای نی نی سایت چرا مشکلی واسشون پیش میاد میگن شوهرم نیس,خودتون استقلال داشته باشین نترسین برین به داد خودتونو بچتون برسید😶😶😶

لجش گرفته بچه خخ نگران نباش به یکی بگو بیاد دنبالت برو دکتر خیالت راحت بشه دختر من حرکاتش کم شده کلی قربون صدقش میرم تا یه تکون به خودش میده😀

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
2810