2777
2789
عنوان

قیمت آز اسپرم و نحوه گرفتن آزمایش

| مشاهده متن کامل بحث + 133722 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید 

هزینه رودقیق نمیدونم ولی خیلی گرون نیست

نمونه گیری رو میتونید توخونه انجام بدید ولی زود درعرض نیم ساعت تحویل ازمایشگاه بدید و نمونه که میخواید بگیرید دوسه روز رابطه نداشته باشید

وبعدهمسرتون نمونه بگیرن ازطریق استمنا .

قبلش چندروزی داروهایی مثل سایمتیدین (تاگامت)و یاهورمون های مثل تستوسترون هورمون های مردانه استفاده نکنن.کافئین زیادمصرف نکنن اگرسیگارمیکشن نکشن تاازمایشتون دقیق تر باشه کلاداروهای گیاهیی یادارواای دوزبالامثرف نکنن چن روز قبلش و اگر خصوصاالان که هواسرده توی روز سرددارن نمونه میگیرن وقتی می برنش ازمایشگاه نزدیک بدنشون نگهش دارن که دما نزدیک دمای بدن باشه 

سلام ببخشید اگه امکانش هست یکی جواب منو بده من مشهد زندگی میکنم خواستم بدونم آزمایش اسپرم چقدره؟

و کدوم آزمایشگاه میگیره؟

خدا کنه گرون نباشه من یک ساله برای بارداری اقدام کردم اما نشده اگه گرون باشه شوهرم قبول نمیکنه

تورو خدا جواب منو زود بدید.باتشکر

انشالله منم مثل بقیه یک روزی طعم مادر شدن رو بچشم و همه ی کسانی مثل من (آمین)
حدود 50 تومن ازمایشگاه خصوصی

ما اسفند۹۶ مرکز ناباروری رفتیم ۱۶تومن شد

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

سلام

این آزمایش رو بیمه ها متقبل نمیشن. اما آزمایش گرونی نیست. قیمت ها با توجه به خدماتی که میدهند متفاوته اما معمولا بین 20 تا 50 هزارتومان هست. چند نکته در مورد این آزمایش باید رعایت بشه

1- تا دو روز قبل از آزمایش رابطه نداشته باشید

2-کشیدن سیگار، قلیان، مصرف مشروبات و تمرینات سنگین ورزشی تاثیر دارد

3- منع خوردن برخی داروها وجود دارد

4-بهترین نوع جمع آوری نمونه به صورت مصنوعی میباشد که عضو قبلش کاملا شستشو شده باشد

5- برخی ازمایشگاه ها امکانات جانبی مانند تخت، حمام و غیره را برای حضور همسر فراهم نمودن (مانند آزمایشگاه ابن سینا، خ شریعتی ابتدای خ یخچال)

6- آزمایشگاه های برتر توی این زمینه مرکز ناباروری ابن سینا و پژوهشکده رویان میباشد.

7- این آزمایش مانند دیگر آزمایشات پزشکی یکی از مراحل درمان میباشد بیاییم فرهنگ پزشکیمان را ارتقا دهیم.

5500 هزار تومان وندا جوون شما تو خونه از بدین بعد زود ببرین ازمایشگاه ترو خدا دست دست نکنین من 13 ما ...

سلام

ان ساالله به زودی نی نی میاری،منم تا عروسی کردیم حامله شدم ولی سقط شد همون یه ماه و نیمه!!! الان چندماهیه اقدام کردیم‌ ولی فعلا بچه‌دار نشدیم!!! بالاخره قیمت آزمایش اسپرم چنده؟!!!! نمیدونم الان چرا هنو حامله نشدم!!!! چون آزمایشام همش طبیعی بود الحمدلله!!! واس عمون موندم ک چرا هنو نی نی ندارم 😐😨😨😨😨😵

سلام این آزمایش رو بیمه ها متقبل نمیشن. اما آزمایش گرونی نیست. قیمت ها با توجه به خدماتی که میدهند ...

سلام اگه این قیمت باشه که خیلی خوبه!!! 😂😂

انقد همه چی گرون شده که گفتیم لابد این آزمایشم قیمتش رفته بالا 😵

سلام دوستان بهترین ازمایشگاه تو تهران کجاس برا ازمایش اسپرم؟؟

عزیزم من تهران آزمایشگاه خوب نمیشناسم چون خودم خیلی دنبال آزمایشگاه خوب گشتم تا تونستم یه جای وب پیدا کنم من برای آزمایش اسپرم شوهر یه جا تو تهران رفتیم که جوابش اشتباه بود می گفتن که مشکل داره بردیمش پیش دکترش اون گفت که نه این آزمایش درست نیست ما رو معرفی کرد آزمایشگاه آریا با اینکه تو اندیشه است ولی ما بخاطر اینکه اشتباه نشه و پول الکی و زیاد ندیم رفتیم و خداروشکر آزمایشش درست بود خدایش کارشون خیلی خوب و دقیق . من خودم پول برام خیلی مهم بود اینجا هزینه هاش با بیمه ام حساب میشه .