2777
2789
عنوان

قیمت آز اسپرم و نحوه گرفتن آزمایش

| مشاهده متن کامل بحث + 133722 بازدید | 55 پست
سلام
توت فرنگی جون، دکتر اخوان، به ما گفت حتماً برید آزمایشگاه دانش چون معتبره و می شه در مورد آزمایش دقیق قضاوت کرد. گفتم خونه می شه تهیه کرد و سریع برد آزمایشگاه؟
گفت: نه، درصدی که از اسپرمهای نرمال و غیرنرمال و حرکت آنها به دست می یاد خیلی دقیق نیست. و مثلاً اگر جمعه نزدیکی داشتید، سه شنبه صبح برید آزمایش. نه یه روز زودتر نه یه روز دیرتر. چون این آزمایش کمی برای آقایون سخته بهتره که یه بار ، ولی مطمئن تهیه بشه که نیازی به دوباره انجام شدن نداشته باشه.

ما رفتیم آزمایشگاه دانش، می زارن همسر هم بره کمک ولی توی توالت. از اتاق خبری نیست. البته ما دو سال پیش رفتیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام توت فرنگی جونم شوشو منم به تازگی داده ما نمونه رو تو خونه تهیه کردیم بعد در عرض 15 دقیقه رسوندیمش آزمایشگاه من ظرف حاوی اسپرم رو گذاشتم تو زیر بغلم از زیره لباس ها که با دمای بدن یکی باشه دکتر به ما گفته بود همین کارو بکنین که اسپرمها نمیرن موفق باشی گلم
بچه ها یعنی میشه ببخشیدا مثل جلوگیری طبیعی نمونه گرفت یا نه؟
اینجوری که من فهمیدم باید با کا ن د و م باشه
ببخشید بازم
لیدا جون ظرف رو تا وقتی میخواستی تحویل بدی همونجا نگهداشتی یا اینکه تو ماشین دادی همسرتون ببرن؟
شوهر منم به توصیه دکتر صاحب کشاف این آزمایش رو داد توی خودمطب این کاررو کرد به صورت خود ارضایی از 3روز قبل هم نباید نزدیکی داشته باشید خیلی راحت بود 2 روز بعدم جوابش رو داد به نظرم توی مطب خیلی بهتر از آزمایشگاهه
ما یک بار توی خونه انجام دادیم بعد دکتر نتیجه رو دید و گفت مطمئن نیست برید آزمایشگاه یعنی دوباره کاری شد. اگه میخواید مطمئن باشه از همون اول برید آزمایشگاه قال قضیه رو بکنید. سخته ولی چاره چیه؟؟؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

سلام با بیمه ارزانه قیمت هزاد حدود 6000 تومان.در منزل هم میشه ولی تا 15 الی 20 دقیقه باید به ازمایشگاه برسه.برای چه کاری ازمایش باید یدید؟واریکسل؟یا ناتوانی بارداری؟البته دکتری که ازمایش رو تجویز کرده میگه باید چه زمانی انجام بشه حتما
2810