2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخواستم یه پلاک زنجیر بگیرم...اونموقع چند ماه پیش ۱۱۴ و ۱۲۰بود خواهرشوهرم گرفت من نمیدونم چم شد نگرفت...الان بهم زور داره...میترسم بگیرمم دوباره باز بیاد رو۱۲۰ اینا...

یا نگیرم بره بالاتر....

قرار بود تدبیر شه دلار نره بالا که!

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من میخواستم یه پلاک زنجیر بگیرم...اونموقع چند ماه پیش ۱۱۴ و ۱۲۰بود خواهرشوهرم گرفت من نمیدونم چم شد ...

دیگه هیچوقت ۱۲۰ و ۱۳۰ نمیاد با خیال راحت بگیر از ۱۵۰ دیگه کمتر نمیشه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
من میخواستم یه پلاک زنجیر بگیرم...اونموقع چند ماه پیش ۱۱۴ و ۱۲۰بود خواهرشوهرم گرفت من نمیدونم چم شد ...

والا منم مثل تو درگیرم.. اما خب زور همسر میچربه .. فکر کنم بزارم همون برج 3..

و خوب میدانم سالهاست که مرده ام...
والا منم مثل تو درگیرم.. اما خب زور همسر میچربه .. فکر کنم بزارم همون برج 3..

نه من تنبلی از خودم بود ...پولشو گذاشته بودم کنار..

از اونورم چند وقت دیگه خواهرشوهرم مزدوج میشه باید نیم سکه ای سکه ای چیزی بدیم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

تا یاد داریم هر چی گرون شده دیگه ارزون نشده.طلاهم دیگه پاایین بیا نیست.بیاد پایین 140 پایین تر نمیاد

[QUOTE=55647465]دیگه هیچوقت ۱۲۰ و ۱۳۰ نمیاد با خیال راحت بگیر از ۱۵۰ دیگه کمتر نمیشه[/QUOTE

چقدر مطمئن حرف میزنی. تو این مملکت گل و بلبل ما هیچ چیز بعید نیست گلم. واقعا معلوم نیست این مسئولین دارن چیکار میکنن

ای بابا تو این گرونی عروسی در پیش داریم خواستم سکه بدم

😂😂😂خدا صبرت بده خواهر. منم به زور یکم جمع کردم میخواستم ربع بگیرم.. که همسر میگه نگیر الان.. 😠😠

😂😂😂خدا صبرت بده خواهر. منم به زور یکم جمع کردم میخواستم ربع بگیرم.. که همسر میگه نگیر الان.. 😠😠

مرسی😂😂

همش خدا خدا میکنم عروسی جمع و جور بگیره..چون بجز کادو...لباس هست آرایشگاه هست...و هزارتا مشکل دیگه...

عروسی های الانم که عروسی نیستند عذابن😐

کی فکرشو میکرد پراید از هشت تومن برسه به بیست تومن. میدونم طلا جهانیه ولی منتظر بودن برا پایین اومد ...

کاش لااقل زندگیه ما هم با این بالا رفتنا یه پیشرفتی میکرد.. تنها چیزی که بالا نمیره سطح رفاه مردمه...

مرسی😂😂 همش خدا خدا میکنم عروسی جمع و جور بگیره..چون بجز کادو...لباس هست آرایشگاه هست...و هزارتا م ...

😂😂

اره واقعا همه میان واسه خودنمایی..

انشاالله پولش جور میشه براتون عزیزم

کی فکرشو میکرد پراید از هشت تومن برسه به بیست تومن. میدونم طلا جهانیه ولی منتظر بودن برا پایین اومد ...

واقعا به قول یه اقایی داشت سخنرانی میکرد اسمشو یادم نیست. میگفت تو مملکت ما پس انداز معنی نداره همین پرایدو مثال زد. واقعا کی فکرشو میکرد. البته تو کشور خودمون برای مردم خودمون انقدر گرونه. برای کشور های دوست و مظلوم با 4 یا 5 تومن صادر میشه. هه

2810