2777
2789

من یه مدت  چند چله رو باهم انجام دادم ولی از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم تازه امیدم از دست دادم  از خدا ناراحتم منو اصلا نمیبینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا تاپيكاي اينجوري نزنيد  بعضيا جز همين چله گرفتن و دعا كردن چيز ديگه اي ندارن😢اميد ديگه ...

عزیزم قصدم نا امید کردن دیگران نیست  برعکس میخوام امید از دست رفته مو بدست بیارم  میخام دوباره انرژی بگیررم 😔😔😔

عزیزم اخه شاید چیزی که میخوای واقعا به صلاحت نیست؟ببین من چندین بار چله نذر کردم باورکن تا ده تاشوهم کامل نخوندمو نتیجه گرفتم تازه مطمئن باش اگه چله هاروهم ختم کردی وبه قول خودت نتیجه ندیدی چله هایی که خوندی کلی ثواب داره واست

تا خدا با من است زمانه با من است .

فقط تمرکز از ته دلت.مث لحظه ای ک بدونی هیچکس جز خدا نمیتونه حلش کنه.اگه اینجوری احساس از ته قلب بهت دست بده حتما حاجتت و میگیری.مطمئن باش.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
عزیزم اخه شاید چیزی که میخوای واقعا به صلاحت نیست؟ببین من چندین بار چله نذر کردم باورکن تا ده تاشوهم ...

نا امید شدم  دیگه انرژی ندارم نمازم نمیتونم سر وقت بخونم بعضی وقتا یکی  در میون 😢😢😢

2810