2777
2789
عنوان

من و شوهرم داریم سرد میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 42 پست
خانما یه سوال ، با اجازه استارتر  باید خودمون لباس خواب بپوشیم یا همسر بگه ؟ اگه خودمون بپوشیم ...

بنظرم باید یه دفعه بگه که من دوست دارم تو لباس خواب بپوشی 

بعد از اون به بعد خودت بپوشی همیشه

خانما یه سوال ، با اجازه استارتر  باید خودمون لباس خواب بپوشیم یا همسر بگه ؟ اگه خودمون بپوشیم ...

گاهی وقتها 

خانمها 

شروع کننده ک هستند

اتفاقا باعث تنوع و ... میشه تو زندگی و برای آقایون جذاب هم هست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرمی بخورید بیشتر شوهرت ففلفل زیاد بریز تو غذاش

کار همسر من با گرمی و عطر و اینا درست نمیشه . یادم اومد که بار اول چه جوری با خواهش من بود حالم از خودم بهم میخوره و گریم میگیره .

اره . چندبار که بعد یه ربع گفت چه قشنگه برو درشون بیار پاره نشه . چندبارم گرفت خوابید . سرش هم جایی ...

داداش منم اين مدلیه زنداداشم هرچي به خودش برسه یا اگه اصلا نرسه هم واسش مهم نيس فقط خونه تمیز باشه 😰😰😰

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
کار همسر من با گرمی و عطر و اینا درست نمیشه . یادم اومد که بار اول چه جوری با خواهش من بود حالم از خ ...

اخی عزیزم اخه شوهر منم ۸ماه بشدت سرد شد ...لبنیاتو کلن قطع کردم خرما ۴مغز غذا های فلفلی الان عاشق فلفل چایی هم بدون خرما نمیخوره میوه هم همیشه موز هم میخوره بعدش درست شد ما یه مدت خیلی سردی مصرف کردیم ...اما الان همش گرمی و درست شده

حالا من خودم از سردیش خوشحالم راستش . چون اولا خیلی عذاب کشیدم افتضاح بود شرایط روانیم و تصمیم گرفتم این حسو تو خودم سرکوب کنم و شد . اما نمیتونم از این همه بی تفاوتی بگذرم .

به نظر من بين زن ومرد از اين حرفا نبايد باشه.من كه عقدم اتفاقا وقتي ميخوام برم خونه مادرشوهرم بيشتر به خودم ولباسام (زير) ميرسم.همسرمم دوست داره.من اين كارو نكنم اونم كم كم سرد ميشه.ولي با اين كار بيشتر تحريك ميشه چه حالا چه بعد عروسي.ما از حالا نذاشتيم ديواري به اسم خجالت بينمون باشه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
دکتر رفته تا حالا؟

نه . میدونم میدونه انرماله اما به روش نمیاره و میگه اونایی که میگن یه شب در میون دارن دروغ میگن چه برسه به هر شب . ما مثلا این ماه شروع کردیم برای بچه دوم . کلا 2 بار شد اونم با دردسر . قبلا 1 بار در ماه

2810