2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027395 بازدید | 355202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عریزم دیدی گفتم فتیل کتنوری نیست من میدونستم واسه همین نگران نبودم اما بررسی کنید علت دفع ...

اتفاقا ب دکنرگفتم..گف فعلا داروهاشوبدم بهش.....براش قرص تیروئیدششروع کردچون بالابود ازرنج آزمایشگاه....خیلی خیلی لطف کردی🙏

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
فاطمه جان بخدا خیلی خیلی خوشحال شدم تو فکرش بودم این چند روز پیاماتو میدیدم ناراحت میشدم خداروشکر که ...

فدات بشم من..انشاءالله خدانگهدار خودت و عزیزانت و توراهیت باش🙏🙏

2805
دیدی بهت گفتم خدارو صدهزار مرتبه شکر فاطمه دو رکعت نماز شکر بخون خدا معجزه‌شو بهت نشون داده الان

اسمت تگردم ابی نشد

دیدی مرضیه جان با قاطعیت میگفتم فتیل کتنوری نیست😍

بنظرم حدسی که در مورد کلیه زدی بررسی کنه شاید از همون باشه

در مورد سدیوم چی نظری نداشت چون کمبود سدیوم باعث تشنج میشه

ن چیزی نگف گفتم کلیه ش دوباره چک بشه و......گف صبرکنم تا دوهفته دیگ..گف فعلا بادخترت خیلی کارداریم

بخاطر اینه ک تو بدنش سدیم پایین و لاکتات بالا هست باید دلیل این بهم خوردگی متوجه بشن تا بشه کنترل کر ...

با دارو خوب میشه؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دوستان عدد انتی شماها چند بوده فکرم خیلی مشغوله ممنون میشم جواب بدید عدد انتی سونو تا چند باید باشه؟ ...

مال کیانمهر زیر۲ باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
با دارو خوب میشه؟

صددرصد فقط باید فهمید ک این مشکل از کجاست تا بشه درمانشو شروع کرد

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
ن چیزی نگف گفتم کلیه ش دوباره چک بشه و......گف صبرکنم تا دوهفته دیگ..گف فعلا بادخترت خیلی کارداریم

وای خداروشکر فاطمه جان خیلی خوشحال شدمممم انشاالله دیگه تشنج نمیکنه پارمیس جون....خدایا شکرت🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
@marziye68 عزیزم دیدی تشخیص من درست بود و فتیل کتنوری نبود😍

ارام جان تو‌متابولیک نمیشه چیزیو به قطعیت گفت بخاطر همین من سعی میکنم امید ندم ک اگ یه درصد اشتباه کرده باشم باعث ناراحتی کسی بشم هیچوقت خودمو نمیبخشم. تو ک دیگ باید منو بهتر شناخته باشی. دیدی ک حتی تو تعیین جنسیت احتمال حتی نمیدم و میترسم مدیون کسی بشم با نظرم. کلا من ذاتا اینطوری هستم و این بدترین اخلاق منه😶😑

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
دوستان عدد انتی شماها چند بوده فکرم خیلی مشغوله ممنون میشم جواب بدید عدد انتی سونو تا چند باید باشه؟ ...

نرمال زیر ۲

ارام جان تو‌متابولیک نمیشه چیزیو به قطعیت گفت بخاطر همین من سعی میکنم امید ندم ک اگ یه درصد اشتباه ک ...

اتفاقاا خیلیم اخلاقت خوبه کار خوبی میکنی با قاطعیت نظر نمیدی

منتها من دیدم سه تا علائم مشخص فتیل کتنوری که استفراغ، ادراربابوی کپک و کوچکی سر رو پارمیس نداره 

شکر خدا و سدیوم خونش پایین و لاکتات بالاست که علت تب و تشنج به این دوتا مربوط میشه

انشالله که متخصص ها بتونن درست علت رو تشخیص بدن

من با نظری که در مورد کلیه هم دادی موافقم کاش بررسی بشه 

راستی باردار شدی تگ کن بهم خبر بده خوشحال میشم خیلی💋💋😍❤️❤️❤️

اتفاقاا خیلیم اخلاقت خوبه کار خوبی میکنی با قاطعیت نظر نمیدی منتها من دیدم سه تا علائم مشخص فتیل کت ...

قربونت.

حتما ارام عزیزم. منم فقط منتظرم بیای و بگی ک بلاخره شد و خدا هم یه نگاهی به من و خواهرم انداخت و واقعا منتظر اون روز هستم ک این خبر از دهن خودت بشنوم. و میدونم این اتفاق براتون میوفته چون به لطف و رحمتش مطمئنم

2809