2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
حتما آزمایش میبرمش ببینم دکترش چ تشخیصی داره لازم باشه جراحی هم بکنه حراحیش سخته؟ نقاهتش زمانبره؟&n ...

ن عزیزم کلن45دیقه باریکاوری طول کششید شوهرم تامین اجتماعی داره دکتربراش15روزاستعلاجی نوشت توهمون 15روزبرااینک عودنکنه توخونه موند بعدسم خداروشکر چیزی پیش نیومد کلن اندازه1ونیم بندانگشت بخیه خورد

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن عزیزم کلن45دیقه باریکاوری طول کششید شوهرم تامین اجتماعی داره دکتربراش15روزاستعلاجی نوشت توهمون 15ر ...

چون نمیخام کسی متوجه شه برا همین پرسیدم عزیزم مرسی

منتظر گل پسرام  
2803
شوهر منم رانندس برا همینه واریکوسل گرفتن😕

100%...چون همش روبیضه نشستن و جاشم گرمه بخاطرهمین واریکوسل میگیرن عزیزم ....رانندگی خیلی بده😟

چون نمیخام کسی متوجه شه برا همین پرسیدم عزیزم مرسی

منم مثل توبودم ب خانواده شوهرم گفتیم معده شو عمل کرده خخخخخخخ ا مروز صبح مثلا بستری شد فرداظهرم مرخص شد.....هنوخانواده ش نمیدونن چ عملی کرده

سلام عزیزای من  من امروز کمردرد دل درد داشتم رفتم دکتر که برام سونو نوشت گفت ببینم خدای نکرده م ...

ای جاااانم مبارک باشه😍😍 ان شاالله دلت همیشه غرق در شادی باشه. خدا گل پسرتو واست حفظ کنه عزیزم ❤

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
2804

وای بچه هااینوتوامضای یکی ازکاربرای نی نی سایت خوندم ببینین اینوخوندم یه غمی تودلم افتاد😟

عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی ..لاحول#والا#قوه#الا#بلله..

منم مثل توبودم ب خانواده شوهرم گفتیم معده شو عمل کرده خخخخخخخ ا مروز صبح مثلا بستری شد فرداظهرم مرخص ...

نگفتن جا عملشو ببینیم😁

چون رانندس سابقه داره شبا نیاد میگیم رفته سرویس منم مثلا رفتم خونه مامانم😂

بیچاره خوابه نمیدونه من تو خیالاتم ازش آز گرفتم جراحیشم کردم🤣🤣🤣

منتظر گل پسرام  
2805
نگفتن جا عملشو ببینیم😁 چون رانندس سابقه داره شبا نیاد میگیم رفته سرویس منم مثلا رفتم خونه مامانم😂 ...

خوببینن ازکجامیدونن ک کجاشه چون زیرشکمشوجراحی کردن عزیزم......چ بهتر....خخخخخ همون ویگ ...انشالله ک بادارو رفع بشه عزیزم

2801