2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

سلام بچه ها ابی اومد چی گفت چی شد

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من دیابت بارداری دارم دکتر بیسواد من باید حتما وزنش درخواست میکرد اصلا سونو هفته ۳۲ رو بیشتر برا ...

آره عزیزم حق باتوعه...حالادیگ آرامش داشت باش عزیزم😘

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
2803
عزیزم اصلا استرس نداشته باش توکل کن بخدا و همش ذکر بگو  حدیث کسا هم بخون من خیلی خوندم و آرامش ...

مرسی عزیزم والاهمش دارم ذکرمیگم وعامیخونم حتی کسا.....انشالله ک توباخبرای خوش بیای تامیک...حقیقتش قبلن کم میومدی تامیک خیلی نگرانت بودم ولی الان مطمئنم خیلی بهترشدی انشالله باخبرای خوب بازم روحیه ت بهترشه اعظم جون🙏

خانمااااا

بنظرتون من برم دکتر تعیین جنسیت؟؟؟؟

گیج شدم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2804
سلام بچه ها ابی اومد چی گفت چی شد

سلام عزیزم اومد خداروشکر بچه ش خوب بوده اونقدهول بوده ک جنسیت رونپرسیده عکس سونوشم گذاشت😍😍😍😍😍😍

2805
بچه هامن دیروزتاحالاخیلی دلم گرفته.چیکارکنم😔😔😔 حس میکنم شوهرم اصلادرکم نمیکنه وتنهام

الهی قربونت برم اصلن غصه نخور توخداروداری و توراهیت توآینده ت خیلی ب دردت میخوره بخداجدی میگم...من الان میشینم یکیشون برام آب میاره اون یکی دارومومیاره خلاصه یه وضعیه ک خودم کیف میکنم...اصلاناراحت نباش اونم کم کم ک بچه روبغل بگیره کلی کیف میکنه

عیب نداره سونوی بعدی قطعی میفهمی.منم نپرسیدم دکترخودش گفت.حتمامعلوم نبوده که بهت نگفته

چه خوب خدا حفظش کنه کوچولوی نازمون رو ..هرچند اگه میگفت هم باور نمیکردم چون واسه خواهر شوهرم تو ان تی گفته بودن پسره ولی دختر شد 

اره عزیز دلم انشالله

2801