2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027016 بازدید | 355201 پست

[QUOTE=99657089]بنظر شما واسه اینک درصد نرمالشو بالا ببریم چوالا من شوهرم کیوتن +زینک+ای+امپول ب کمپلکس هفته ای+ب ۱۲ هفته ای+سلنیوم دادم خدایی معجزه کرد از ۱۰ ملیون اول شد ۳۰ بعد شد ۶۰ تحرک از ۴۰ رفت ۷۵...مورفولوزی از ۵۰ رفت ۷۰ انشالله شما هم نتیجه بگیرین فقط خیلی چاق میشن..تغذیه هم والا همه چی میخوره مخصوصا لیمو ترش هر روز 

الهم صل علی محمد و ال محمد
نه عزيزم  همسرم فقط فرتيل پلاس و cوEو زينك پلاس ميخورد  همه چي فاكتورا خوب بود مثلا تحرك ...

لیانا جون امروز همسرم رفت بیمارستان بهمن از داد ،عزیزم ازمایششو نگاه میکنی ببینی چجوریه اگر سختت نبود ازمایش همسرتو میزاری ببینم ،مورفولوژی رو زده 5 در صد فقط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بچه ها من از سه ماه قبل باردار شدنم از روز اول پری هر روز شکممو تخمدان هامو با روغن زیتون و سیاهدونه ماساژ میدادم الان یه دفعه روغن سیاهدونه رو دیدم یادم افتاد گفتم به شما هم بگم آخه من رحمم و خودمم خیلی سردیم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
2803
من دوتا دختر دارم ،ریسکه برام دیگه ،الان بهش هیچی ندادم البته ول من و موتیلیتی مکس خریدم گذاشتم سه م ...

مطمعن باش دیدم که میگم .بخدا با ۴ درصد هم باردار شده چیزی که برا جنسیت لازمه تحرک گرید ۱ اینو دکتر گفت...شوهر شما خوب بود ولی تقویتی بده باز بره بالاتر شانس تون بالا میره

لیانا جون امروز همسرم رفت بیمارستان بهمن از داد ،عزیزم ازمایششو نگاه میکنی ببینی چجوریه اگر سختت نبو ...

ببخشید من تهران نیستم ازمایشگاه معتبر؟؟چون ممکنه باز دقتش با ی ازمایشگاه دیگه فرق کنه

بیادیگه منتظرم👶

سلام باران جون ببخشید تو روخدا از همه معذرت میخوام فقط داشتم الان فکر میکردم چقدر اون لحظه به حرفای همتون نیاز داشتم الهی به حق امیر المومنین همتون هرچی از خدا میخواین بده ..چون هیچی نمیدونستم از این قضیه .. واای واقعا یهو اونهمه استرس و نگرانی الان با ارامش دارم حرف میزنم باهاتون شیرنی خوردم رفتم دوباره چک کرد شیطون بلامون سریع چرخیده بود 😍🙈😅

2804
راستی بچه ها من از سه ماه قبل باردار شدنم از روز اول پری هر روز شکممو تخمدان هامو با روغن زیتون و سی ...

اعظم جان شما امپول ازاد سازی چندتا زدین و بعدش کی اقدام داشتین و چند بار ؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
شرمنده ی سوال تو روزای عادیم دمنوش زعفرونو بقیشو بخورم طوری نیس؟ هر روز ب شوهرمم بدم؟؟

عزیزم من هر روز زعفرون خوردم ی مدت رحمم نازک شده بود به نطرم کمترش کن البته تجربه شخصی خودمه

[QUOTE=99657089]بنظر شما واسه اینک درصد نرمالشو بالا ببریم چوالا من شوهرم کیوتن +زینک+ای+امپول ب کمپ ...

ببخشید متوجه نشدم زینک. ویتامینa. سلنیوم هر روز بهش بدم؟

b12 و امپول bهفته ای یبار

امپولو باید بزنه؟؟

هرروز لیمو ترش بخوره بد نیس؟

من میخوام نرمال مورفولوژیشو ببرم بالا

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2805
طبیعیه عزیزم باید چیزشیرین بخوری تافسقلی یه تکونایی بخوره ک راحت بتونه ازش عکس بگیره نگران نباش..منت ...

فدات شم اره فاطمه جون خیلی تاثیر داشت نیم ساعت راه رفتم و شیرینی خوردم یه چند دقیقه دیگه عکسم میزارم

2801