2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس گرفتم ضربان قلبم رفته بالا شکم درد شدید پریودی هم دارم  اوضاعم خیلی داغونه خدا کنه بایه خبرخوش ازتاپیک برم بیرون واستراحت کنم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2803
@ftm0210    فاطمه جان وقتی تپش قلب میگیری و حالت اشوب هست دستت رو بزار روی قلب و‌سینه ت ...

مرسی عزیزم الان توحرم امامزاده شعیب هستم براتک تکون دعامیکنم وب نیتتون زیارت عاشورامیخونم

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
نه ارثی نیست چون هیچکس نداره تو اقوامم فقط من بدشانس که سینه‌هامم درگیر کرده و‌دوتا فیبرو ادنوم دار ...

فاطمه جان خاهرم روز۱۵ رفته سونوتخمدان چپش فولیکول غالب ۲۱ داره.خوبه بنظرت؟دوتافیبروم داره ویه کیست سایزفیبروماش ۴ ویکیشم۶ بود سایزکیستشم زده ۵۵ در۵۰ دکترقبلی که میرفت بهش گفت توتخمکات پوچه.همچین چیزی میشه؟

انشاء الله ممنون فقط سالم باشه هرچی داد رو تخم چشام ،ثواب این صلواتها ک اخر همه پستات هست برمیگرده ب ...

فدات بشم نازنین ممنونم ❤🙏

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2804
سلام دوستان من ۲ سال خواننده خاموش تاپیک بانو جان بودم البتا همزمان بچها سال ۹۶ اقدام بودم ولی متاسف ...

خوش اومدی عزیزم به امید پایان یافتن انتظارت با ورود به تاپیک 

وای خدا همچنین شما ،،اخر ماه همه مارو خوشحال کنی با گل پسر نازت

فدات بشم عزیزم ان شالله🙏🙏😘😘

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
2805
استرس گرفتم ضربان قلبم رفته بالا شکم درد شدید پریودی هم دارم  اوضاعم خیلی داغونه خدا کنه بایه خ ...

ان شالله که سرش به خوشی گرمه از خوشحالی ما یادش رفته باشیم🙏

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
عزیزم چطوری باید میخک و گلاب و خورد؟ ؟؟

توی فلاکس چهارتا میخک و یه لیوان گلاب و زعفرون و‌دارچین و نبات بریز  سه روز اول پری بخور چند لیوان

روزی یه لیوانم دم نوش اسطخدوس بخور 

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2801