2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

زیارتت قبول عزیزدل انشاءالله هرخواسته ای داری برآورده بشه❤🙏

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
چرا مگه دفعه اول چیشده

بالا گفتم عشقم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ۱سقط داشتم..........اصلا راه نمیرم......    

به این چیزا نیس ،،شاید توی تاپیک نبودی و پست های قبلی منو نخونده باشی ،،من ماهای قبل خودمو تا موعد پریودم حبس میکردم تو خونه ،،ولی این ماه که نتیجه گرفتم گفتم ولش کن این ماهم که پریود میشم کلی رفتم خیابون و پشت فرمون نشستم ،^،، تازه داشتم میگشتم سراغ دکتر بهتر،، و کلی خونه تکونی کردم ولی خدا خواست و باردار بودم

😍خدایا شکرت 😍
ان شاءالله همه چی اوکی باشه

انشاءالله 

2803
باشه حتما میخورم عزیزم حمومم نمیرم توکل ب خدا ببینم اینماه چی میشه🤩😘

انشاءالله این ماه با گرم کردن رحمت جواب میگیری وخدا درجواب کل سختی هات یه دوقلو دختروپسربهت هدیه میده اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم😘❤🙏😊

به این چیزا نیس ،،شاید توی تاپیک نبودی و پست های قبلی منو نخونده باشی ،،من ماهای قبل خودمو تا موعد پ ...

نه عزیزم

من از اول تو این تاپیک نبودم...

ایشالا که جفتمون ۱نی نی سالم میاد بغلمون

@ftm0210    فاطمه جان وقتی تپش قلب میگیری و حالت اشوب هست

دستت رو بزار روی قلب و‌سینه ت چندبار بگو

لاحول و لاقوة الی با الله العلی العظیم

انشالله دلت اروم میشه😘

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2804
@baran7166    باران دم نوش خوردی یه فلاکس از صبح اماده کن یه چوب دارچین چندتا هل زعفرون ...

اره عزیزم تا الان چنتا استکان خوردم دارم کامل پریود میشم ،،باشه فردا اویشن میخورم اویشن خودمون چیدیم از کوه 😁

خانما هرکی بلد نظربده. من ماه پیش دوبار رفتم سونو برا اندازه فولیکولام روز 11 و 15 دوره ام. ولی خیلی ...

ميخک و‌گلاب سه روز اول پری خیلی تو سایز فولی تاثیر داره

نه عشقم من رحمم سرد هست که کلی فیبروم و پولیپ داره از غلبه سردی اینطور میشه منم دوروز لکه بینی قهو ...

فاطمه جان فیبروم ارثیه !  منم وضعیتم مثل توئه !😔 نگران بعد زایمانم که بازم سرو کله ی پولیپ ها و کیست پیدا بشه 😳 دیگه خسته شدم از دکتر و جراحی .... 😢شوهرمم باز بچه میخواد . خیلی نگرانشم . پس منم رحمم سرده !! 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
2805
اره عزیزم تا الان چنتا استکان خوردم دارم کامل پریود میشم ،،باشه فردا اویشن میخورم اویشن خودمون چیدیم ...

عالیه

هرروز میایی گزارش کار میدی اینجا که چیا خوردی

واگرنه دیگه باهات قهر میشم

انشاءالله این ماه با گرم کردن رحمت جواب میگیری وخدا درجواب کل سختی هات یه دوقلو دختروپسربهت هدیه مید ...

انشاء الله ممنون فقط سالم باشه هرچی داد رو تخم چشام ،ثواب این صلواتها ک اخر همه پستات هست برمیگرده ب خودت و خدا ی پسر ناز سالم بهت میده 

2801