2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی یه خورده از این خط قرمز را با دستت بردی اونطرف دوخطش کردی😂😂😂😂😂😂 فکر کنم تو منتظری بی بی ...

اقا خوب چیکاکنم 🤣😂😂😂😂 دلم میخاد هی اینجوری بگم شماها بگید اشتباه میکنی وسواس گرفتم 😁😍😍😍😍😍 

2803

عزیزم مبارکه خدا رو هزار مرتبه شکر 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🤲🤲🤲🤲🤲🧒🧒🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲خیلی تبریک میگم گلم ان شاءالله صحیح و سالم و جنسیت دلخواهت باشه.

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
یاخدا.توکل کردم به لطف خداان شاءالله قسمت همه

زود باش بیبی بزن

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
2804
نه عشقم من ساعت ۱۰ صبح سونو دارم 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عززززززیزدلم نبینم اشکاتو ها فقط یبار حق داری اشک بریزی اونم وقتی پسرت رو‌گذاشتن روی سینه ت و گرمای ...

خداروشکر که تموم شد وانشالله به این حق این شبای عزیزم بعد سه ماه زودی باردارشی مهربان بانو🙏🏻❤️

اقا خوب چیکاکنم 🤣😂😂😂😂 دلم میخاد هی اینجوری بگم شماها بگید اشتباه میکنی وسواس گرفتم 😁😍😍😍😍😍 ...

اين رفتار از وسواست نيست عزيزم از خوشحاليته☺️

بارداريييييي برو لذتشو ببر چند هفته ديگه علائمت شروع ميشه و حسابي باورت ميشه كه مامان شدي😅

♥️
2805
انشالله ک واقعی باشه این رفته تو مخم ک دستم خورده ب نوار خراب شده چون نوارشو از جلدش دراوردم نگاه کر ...

باران 😂😂😂

قربونت برم آخه اونجوري كه خراب نميشه چه ربطي داره

منم قبلنا كلي كاغذشو درمياوردم 

اونموقع ها كه ني ني نمي خواستم و ميترسيدم🙈😂

ولي خبري از خط انداختن نبود

ربطي نداره نداره كه عزيزدلم 

يا امام رضا...بطلب❤️
اين رفتار از وسواست نيست عزيزم از خوشحاليته☺️ بارداريييييي برو لذتشو ببر چند هفته ديگه علائمت شروع ...

😁😁😁🤗🤗🤗🤗🤗 خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا خصوصا منتظرا همین تاپیک ..

2801