منم از روی صفحه نی نی سایت گشتم دنبال تاپیک جدیدا اسم بانو رو که دیدم وارد شدم...
منم یهو شوکه شدم...دلم گرفت
به خیر گذشت
من به طناز و حنانه و بارانی هم خبر میدم
خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چه جالب که من 95 درصد پستام تو اون تاپیک بوده و اونجا تعطیل شده اما تعدادم پستام همون عدد قبلیه
عزیزم شما توی نی نی سایت توی هر تاپیکی پیام بدید،به تعداد پیامهاتون اضافه میشه،ربطی نداره توی کدو تاپیک پیام داده باشید.مجموع کل پیامهای درج شده در نی نی سایت میشه "تعداد پست"
خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
بچه ها من BARANIIII رو ندارم فقط ELI-ARAD رو داشتم و حنانه و طناز که بهشون اطلاع دادم.
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
سلام...وای خدایانمیدونی تا دیدم نوشته مبحث تعطیل شده انگار آب یخ ریختن روم.خداروشکر که هستید
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه ها سلام صبحتون بخیرررررررررر خدا رو شکر پیداتون کردم
سلام عزیزممم صب توام بخیر
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
من امروز دما گرفتم اومد پایین و جالبه همون موقع پریود شدم! خوشمان آمد از دما
ای بابا....این ماه اقدام بودی؟توام که مث من تخمک گذاریت میفته تعطیلات.نجاتیان پررو به من گفت چون تو تعطیلاته منم سونو غیرازجایی که میفرستم قبول ندارم فروردینت هیچی.اینقد راحت میگه هیچی که نگو