2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

سلام خانوما من این ماه میخوام اقدام کنم چه روز هایی اقدام کنم که دختر دار بشم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اخ جونم پس شروع کن لیست بگیر😊😊😊🤗🤗🤗🤗 اولی رو واسه ماهور بخون که فردا اقدامش هست نسرین رز ف ...

ممنون عزیزم فاطمه ی مهربانم که به یادم بودی همان طور که هر لحظه به یادتم ان شاالله حاجت روایی خودت😍😘

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
😍😍🤗من دکترم گفت کلسیم بدنت کمه که انجوری شدی  قرص کلسیم برام نوشته به خاطر دل درد رفتم سونو ...

آتنا جون خیلی خیلی برای خودت و خانوادت خوشحال شدم عزیزم 

این حالتو برای همه ی بچه های تاپیک آرزو میکنم 🙏🏼

ممنون عزیزم فاطمه ی مهربانم که به یادم بودی همان طور که هر لحظه به یادتم ان شاالله حاجت روایی خودت😍 ...

عزززززززیزدلمی 

انشالله که همگی حاجت روا بشیم

ممنونم که بیادمی مهربونم ❤️❤️❤️❤️

امیدوارم به زودی یه تیکر ابی موندگار نصب کنی عزیزم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
میگما رفتم دکتر گفت ۳روز اول پری بیا بهت دارو بدم دکتر شمام همینو اولش گفت؟ بعد چه مدت ک دارو خورد ...

دکتر که رفتم پریود بودم خودم روز سوم رفتم ...اکثرا میدونن چی بدن ها ولی میخوان یبار دیگه ویزیت بگیرن از ادم ..

الهم صل علی محمد و ال محمد
2804
سلام من تنبلی تخمدان دارم دوهفته میشه عقب افتاده پریود ولی نشدم چیکارکنم میخوام این ماه اقدام کنم با ...

عزیزم شما اول باید پریودیت منظم کنی معلومه تمبلی تخمدان داری زیر نظر دکتر ازمایش و چکاب بده بعدا اقدام کن 

عزززززززیزدلمی  انشالله که همگی حاجت روا بشیم ممنونم که بیادمی مهربونم ❤️❤️❤️❤️ امیدوارم به ...

به امید خدا از این ماه بی بی خوشرنگ دو خطی 💕💕عکس سونو پسرای گلمون و تیکرهای آبی آبی ماندگار💕💕از جمله برای شما فاطمه مهربان💕💕💕خدایااااااا شکرت 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
2805
عزیزم معلومه ک خوب میفهممت منم شرایطم مث تو بود تو اوج خوشحالیم دختردومم چندروز هم نبود ک به دنیا او ...

منم مادر شوهرم وقتی فهمید دختر باردارم گریه کرد سرش و با روسری بست مثلا بچه اولم بود 😶😶

سونو انجام دادم هنوز هم لک دارم  قلبش تشکیل شده بود و هماتوم داشتم  ۸هفته و ۴روز نوشته ت ...

ای جاانم .تبریک میگم بهت شنیدن صدای قلب کوچولوی عزیزت رو

الهی که خدا واستون حفظش کنه عزیزم😘

2801