2777
2789
عنوان

کسی فیلم خفه گی رو دیده آخرش چی میشه

3372 بازدید | 43 پست

نیم ساعت آخرش برام دانلود. نشد. تهش چی میشه خیلی تو کف موندم 

سلام 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخرش دختره راردار میشه و دیگم پسره دوسش نداره و ولش میکنه به امان خدا و با زن صاحب کارش سفرهای خارجی میره تااینکه دختره میره و تو رستوران جواب ازمایششو میده نشون پسره و زن صاحب کاره هم قهر میکنه میره دختره هم میاد بیرون از رستوران ماشین میزنه بهش و بچش سقط میشه، ببخشید من واقعا اسامی بازیگرا رو حفظ نمیشم هیچوقت

بنظرم خیلی مزخرف بود

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
بیشتر ببینید
اخرش دختره راردار میشه و دیگم پسره دوسش نداره و ولش میکنه به امان خدا و با زن صاحب کارش سفرهای خارجی ...

خوشگله اونی که تو میگی یه فیلم دیگه ست

لیلا حاتمی توشه

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁

چرت ترین فیلمی که دیدم 

دختر پرستاره زن اون مرده میشه که زنش تو بیمارستانه 

زنه از بیمارستان فرار میکنه و به هوای اینکه پرستاره دوستشه بهش میگی کجا داره میره 

پرستاره هم با مرده میرن دنبالش 

پرستاره میزنه زنه رو میکشه 

مرده بهش میگه نباید میکشتی 

پرستاره میگم کشتم که راحت بشیم 

مرده میگه تو کسیو کشتی که من دوسش داشتم 

پرستاره هم میگه اگه دوس داشتی چرا به من گفتی عاشقتم 

بعد مرده کلی پرستاررو مزنه و وسط جاده ولش میکنه 

پرستاره با اون حال داغون وارد بیمارستان میشه که اول فیلم نشون داده بود 

فرداش مرده و پرستاره میرن اون خونه ای که زنه به پرستاره داده بوده 

پرستاره وارد اسانسور میشه 

مرده هم طناب اسانسورو پاره نیکنه و پرستاره هم میمیره 

تمام 😐