2777
2789
عنوان

افسردگی دوران حاملگی و بعد از اون

2062 بازدید | 12 پست
من بعد بارداری حسابی افسرده شدم فکرای ناجور مییاد تو سرم از همه چی میترسم به خاطر نی نی ها بیرون هم نمیتونم برم به یه هم صحبت برا درد دل نیازدارم کمک کنید
منم اینجوری بودم. مدتی رفتم پیش یه مشاور. بهم پیشنهاد داد با مشورت دکتر زنانم امگا 3 مصرف کنم. واقعا برام خوب بود و تاثیر داشت. الان هفته 26 هستم و روحیه ام هم خوبه.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تنهام همش میترسم فکرای بد مییاد سراغم ناخبار سیل و زلزله داغونم میکنه فکر تجاوز به نوزاد سه ماهه و سه ساله یا گردن بریدن سربازاو...اخبار بد دایم جلوی چشمامن نمیتونم فکر نکنم حال هیچ رو ندارم به زور میخندم همش تو فکرم از اینکه بچه هام سختی بکشن میترسم با دو بچه چی کار کنم
من تا 6 ماه بعد از زایمان افسرده بودم اما کم کم با بزرگ شدن دخترم و اینکه یه مقدار کارا برام راحت شد و یه مسافرت 10 روزه ی خیلی خوب حالم مثل سابق شد. البته شوهرم هم این وسط نقش موثری داشت. اصلا هم دارو مصرف نکردم.
مامان پویا و پارسای عزیزم سلام
گلم بیشتر به خاطر بارداری دو قلویی و زایمان زودرس و هزار تا استرس دوقلوییه
مطمئن باش
مخصوصا الان که سخترین دوره های بحرانی رو داری پشت سر می زاری بارداری و زایمان زود رس و از تولد تا چهارماهگی و با دو تا نی نی کوچولو همش مجبوری خونه بمونی و فقط بهشون سرویس بدی انشاء الله بزرگتر که بشن خیلی از این استرسات کم میشه
منم مثل تو خیلی نگران زلزله بودم مخصوصا اونوتا که گل های منم خیلی کوچولو بودن همش می گفتم خدایا اگه زلزله بیاد و منم تنها چیکار کنم چطوری سه تایی فرار کنیم ؟
کی بدادمون میرسه ؟
اگه پیش یه روانشناس بری خیلی خوبه می تونه کمکت کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
وای حرف از دپرسی نزنین که ما دوقلو دارها خیلی خوب درک میکنیم هم رو....

طبیعیه. البته منم گمون میکردم که غیر طبیعیه... الان می بینم همه مون داریم مینالیم.هههههههههه

اینکه همش تو خونه ای... همش بچه بجه بچه... وای خسته کننده اس... می فهممت. راه حل ندارم. و الا خودم گرفتارش نبودم.

من هنوز هم حس میکنم هیچ وقتی رو بی دغدغه برای خودم ندارم.

:(((((((((