2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25510 بازدید | 1074 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من الان19 سالمه باردار هم هستم ی ماه دیگ بچم بدنیا میاد کاشکی منم میتونستم مثله شماها از ...

عزیزم😑 خیلیا ممکنه تو شرایط شما باشن 

اما باز هم خدارو شکر کن بابت اینکه ی فرشته برات هدیه اورده بابت تمام دلتنگیات و سعی کن خودت مادر قوی و بینظیری بشی

هیچکسم اگه نباشه خدا که هست بهش اعتماد کن خودش راه زندگیتو هموار میکنه، امیدوارم سایه شما و همسرت همیشه بالا سر بچه تون باشه🙏❤

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
از خود گذشتگی ینی چی؟ینی حاضره مثلا از خودش بزنه بده به شما؟ مثلا تو خونه اش یه ظرف قشنگ داره شماهم ...

اره میده.بچه  که بودیم به خاطر وضع بد مالی برا خودش اصلا لباس نمیخرید با این که اوج جوانیش بود ارایشگاه زیاد نمیرفت در عوض برا ما بچه ها میخرید با دسترنج خودش حاصل از بافتنی.قوربونش برم که حسرت همه چیز به دلش موند😔😔😔

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

مامانم عشقمه😘عمرمه😘جونمه😘الهی که دلش همیشه شادباشه تنش سلامت😘دنیاروبدون مامانم نمیخوام مامانم خیلی سختی کشیده اگه بخوام داستانشوبنویسم فکرکنم یه تاپیک 100صفحه ای بشه بمیرم برای همه غصه های که خورده ودردهایی که ازدست دنیاوآدماش کشیده😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
درسته دوستان حق باشماس.اما امروز صبح وقتی خاطرات زایمان میخوندم همه نوشته بودن مادرم اومد مادرم بود. ...

اشکالی نداره عزیزم قویو محکم باش.به این فکر کن که همه که همه چیزو با هم ندارن مثلا من خودم همیشه ناراحت وضع مالی خانوادم هستن در حالی که شما شاید این غمو نداشته باشین یا یکی دیگه مشکل دیگه ای داشته باشه که ما نداشته باشیم

شما هم میتونی  پرستار بگیری عزیزم اگر زایمان طبیعی داشته باشی چند روزه سر پا میشی .عمه ی دلسوزی یا خاله یا خواهرشوهر یا مادربزرگ خوبو دلسوزی نداری عزیزم بیاد پیشت؟

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
عزیزم😑 خیلیا ممکنه تو شرایط شما باشن  اما باز هم خدارو شکر کن بابت اینکه ی فرشته برات هدیه او ...

خیلی ممنون دوست خوبم واقعا بچم برام ی فرشتس.خیلی ممنونم ایشالله همه ی مادر پدرا بالاسره بچشون باشن.راستی توروخدا برام دعا کنین زایمانم راحت باشه

اشکالی نداره عزیزم قویو محکم باش.به این فکر کن که همه که همه چیزو با هم ندارن مثلا من خودم همیشه نار ...

ن هیچ کسو ندارم مشکل اینجاس من حتی پول پرستار هم ندارم  اگ داشتم ک غمی نبود حتی نمیدونم بچم مشکل داشته باشه باید چیکار کنم

جالبه ها من بعد مادر شدن تازه بیشتر به کمو کاستی هایی که پدر مادرم برام ایجاد کردن و کم کاریاشون پی بردم...بعد همه میگن آدم تازه میفهمه چقدر زحمت کشیدن خب نمیکشیدن😑 وقتی با خودخواهی هی زرتو زرت بچه میاریم تو این دنیا مسئولیم دیگه😑

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
2810