2777
2789
عنوان

متولدين آبان 97

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم ان شالله ۱ آبانه، هفته ۱۰ بارداریم تازه تموم شده ولی جنسیتشو نمیدونم، همسرم که خیییییلی پسردوست داره منم همینطور ولی علایم دختر بیشتر دارم، مامانای گل لطفا دعا کنید سالم صالح و ان شاالله اگه صلاحه پسر باشه

سلام خوبین؟ منم تاریخ زایمان طبیعیم ۹آبان هست. هنوز سونوی قلب نرفتم میخوام هفت هفته کامل که شدم ۳شنب ...

شما مهری میشی ،و تیکر بارداریتونو باید بزنین هفته دهم 

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
عزیزم من رفتم دکتر بهم منیزیم ب6 داد با دمیترون، دمیترون رو هنوز نخوردم ولی اون یکی رو میخورم خیلی ت ...

منم منبزیم ب ۶ میخورم هیچ تاثیر نداره فقط دیمترون

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
من تازه پریودم 2 روز عقب افتاده اما چون بارداری دومم هست میدونم باردار هستم. فردا آزمایش خون میدم. ا ...

دقیقا من هم بدون بی بی چک و بدون ازمایش مطمن بودم ک باردار هستم و به همین خاطر گذاشتم اخر هفته هفت یهو ی  سونو دادم 

سلام دوستان نی نی منم ۵ آبان به دنیا میاد انشا... البته به دلم افتاده مهر ماهی میشه

اولین روز اخرین پریودتون کی بوده؟

2810