2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
قديميه عامو :))

ولی همیشه هیجانی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
حمام کردن بچه😂

اینو خوب گفتیا کلک

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شبا نرین حموم واقعا میان و مشت و مال میدن 👻👻😨

من تا حالا برام پیش نیومده قبلنا همیشه نصفه شب تو حموم بودم ولی خب هر وقت زیر دوشم و چشام بسته یه حسی بهم میگه یکی رو به رومه

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍
من تا حالا برام پیش نیومده قبلنا همیشه نصفه شب تو حموم بودم ولی خب هر وقت زیر دوشم و چشام بسته یه حس ...

من برعکس 

میگم از پشت الان یکی موهامو‌میکشه😨

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
2809