2777
2789
عنوان

پسرم شبا تو خواب همشششششششش وول میخوره، مردم از بیخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 42 پست
همه بچه ها معاينه ميشن براي بيش فعالي دختر من ٢/٥ سالش بود معاينه كردن كه داره يا نه همه بچه ها با ...

شیر خودمو میخوره 

طول روز هم که نیستم میدوشم براش میزارم

نه ، بعید میدونم، دیشب دلدرد نداشت انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه جاشو جداکردی و خودش بیدار نمیشه بزار راحت باشه من اطراف رختخوابشون رو صاف میکنم و همه وسایل رو بر میدارم تا راحت باشن
گاهی کل اتاق3در4رو در طول شب غلت میزننتختشم که حفاظ داره نگران نباش

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

پسر کوچیکم به سردی خ حساسه منظورم غذاهای سرد مزاجه
نمیدونم شما چقد به طب سنتی اعتقاد داری
ولی خودم خ توصیه هاشون رو بکار میبرم
شبایی که روزش خودم سردیجات مثل مرغ یا ماهی و دوغ و نوشابه بخورم قبل از خوابش بهش 5تا10سی سی عرق نعنا و نبات میدم خ خوابش عمیق میشه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
پسر کوچیکم به سردی خ حساسه منظورم غذاهای سرمزاجه نمیدونم شما چقد به طب سنتی اعتقاد داری ولی خودم خ ت ...

مرسی عزیزم ، اینم امتحان میکنم 

راستش شیدا جان دیشب داشتم فک رمیکردمچقدر عصبیه تو خواب   ، شاید باید ببرمش دکتر ، نه؟!

منم خودم شاغلم درکت میکنم گاهی از خستگی و بی خوابی چشمام درد میکنه نمیتونم به صفحه مانیتور نگاه کنم

مرسی عزیزم ، اینم امتحان میکنم  راستش شیدا جان دیشب داشتم فک رمیکردمچقدر عصبیه تو خواب   ...

میخوای ازش آزمایش انگل بگیر
ولی نگران نباش کارهاش طبیعیه من دوتاشو بزرگ کردم
ببین گاهی ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه که تو خواب بی قرارن
حتی ممکنه جیغ بزنن بعدش بخوابن

دکتر به پسرای من شربت بیبی سد داد که آرام بخش گیاهیه میخوای اینم امتحان کن

شبها دقیقدا نیم ساعت به خوابت 1قاشق غذاخوری اسطخوتوس دم کن  بخور هم برا خودت خوبه هم بچه