2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر نرگس رزم آرا کارش خیلی خوبه ، مشاوره انلاینم داره میتونی از خود دکتر سوالتو بپرسی اینم لینکش ...

اصلن تابلو نیست دارین تبلیغ میکنید خدایی دیگه اینجاهم نمیشه اعتماد کرد بفهمی کی راست میگه کی دروغ..حداقل دونه دونه میومدید یا تو تایپکای مختلف میرفتید اعتمادما سرجاش بمونه😂😂

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
با اختلاف خیلی زیاد دکتر نرگس رزم آرا یکی از بهترین جراحان زیبایی بینی در مشهد هستن که من هم خودم هم ...

اصلن تابلو نیست دارین تبلیغ میکنید خدایی دیگه اینجاهم نمیشه اعتماد کرد بفهمی کی راست میگه کی دروغ..حداقل دونه دونه میومدید یا تو تایپکای مختلف میرفتید اعتمادما سرجاش بمونه😂😂به همه انقدر دقیق و کامل آدرس دکترتون رو میدید😎

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
بله عزیزم. دکتر نرگس رزم آرا. یکی از فوق العاده ترین جراحان بینی تو مشهد هستن. دخترخاله من تو مشهد ز ...

بچ ها دقت کردین همشونم دختر خاله هاشون پیش رزم آرا عمل کرده😂😂

دخترخاله من پیش دکتر ناصری صدر عمل بینیشو انجام داده بود، خیلی راضیه و واقعا ما هم از اینکه انقدر خوش فرم شده بود بینی ش تعجب کرده بودیم!
توصیه حتمی من ایشونه. 

شماره تماس و آدرسشونم تو سایتشون هست.
https://www.drnasserisadr.com/

دکتر نرگس رزم آرا کارش خیلی خوبه ، مشاوره انلاینم داره میتونی از خود دکتر سوالتو بپرسی اینم لینکش ...

منم دکتر نرگس رزم آرا را میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من یه مدت مشهد دانشجو بودم چند تا از همکلاسیهام پیش ایشون جراحی کرده بودند منم رفتم پیشش جراحی کردم و الان خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم

سلام دوست عزیز با دکتری که قبلا دماغتون رو خراب کرده ترمیم نکنید اون اگه کارش خوب بود که خراب نمی کر ...

دکتر رزم آرا واقعا دکتر خوبیه من خودم و خواهرم هر دوتاییمون پیش ایشون جراحی انجام دادیم و الان چون من باید هنوز ویزیت بشم تو این شرایط سختم بود برم مطب و می ترسیدم از کرونا برای همین هم مشاوره آنلاین انجام میدم 

من لینکشو میزارم شما هم بهتر تو این اوضاع سوالی دارید آنلاین جوابتون بگیرید تا نرید بیرون خدایی نکرده مریض بشید

https://mavarateb.com/doctorrazmara

دکتر ناصری صدر بدترین دکتریه که تا حالا دیدم 

تازه وقتی مریضاشو بیهوش میکنه بعد زنش میاد عمل میکنه زنشم هنوز دانشجوی و حق عمل نداره ،پرسنل تابلوشم نیان همه صفحه ها رو رگباری پر کنن از تبلیغات ، همشونم که دختر خاله هاشون پیش ناصری صدر عمل کردن خیییلیییی تابلویین

سلام دوست عزیز با دکتری که قبلا دماغتون رو خراب کرده ترمیم نکنید اون اگه کارش خوب بود که خراب نمی کر ...

سلام عزیزم من هم یه بار بینی مو عمل کردم خیلی از فرم بینیم ناراضی هستم و هم اینکه مشکل تنفسی دارم. الان یه مدت دارم دنبال دکتر خوب میگردم چند نفر بهم دکتر رزم آرا رو معرفی کردن الان هم تو این سایت دارم میگردم ازشون بد ندیدم تا حالا خیلی خوبه که شما انقدر راضی هستید منم پس با این حساب دوست دارم ببینم ایشون ببینم چه جوریه انشالله که منم بینی رو عمل کنم و خوب بشه 

فقط پیش دکتر یاور شمس مشهد  عمل نکنید اصلن خوب عمل نمیکنه همون بیینی قبلی خودتون و بهتون تحویل میده فقط منم خیلی حساس بودم برای دکتر نیمدونم چرا اینو من انتخاب کردم برای جراحی بینیم اصلن هیچ تغییری نکرده بدتر هم کج شده و هم نوکش اومده پایین و قوز درآورده 

و اصلن دست به نوک بینیت نمیزنه اصلن با سر نوک بینی قبلی خودت هیچ فرقی نمیکنه فقط همینو میدونم

2810