2777
2789
عنوان

مسابقه هیجان انگیز اسفندماه ما

313 بازدید | 32 پست

سلام به همه همراهان همیشگی مسابقات نی نی سایت ،یه خبر خوش داریم براتون 😊 اینبار مسابقه ما جذاب تر از دفعات قبل برگزار خواهد شد با جوایز جذاب تر پس از الان شروع کنید و مطالب خودتون اماده کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1652199/مسابقه-ویژه-روز-مادر-در-نی-نی-سایت

نی نی یار هیچم هیجان انگیز نیست ما که مادر نشدیم چجوری تو این مسابقه شرکت کنیم خب😐

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا ماهایی که مادر نیستیمم مسابقه بذارین😐

والا بالاخره روز زن هم هست😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
2805
نی نی یار هیچم هیجان انگیز نیست ما که مادر نشدیم چجوری تو این مسابقه شرکت کنیم خب😐

خوب شما میتونید حس دوستان و نزدیکانتان رو برامون نقل قول کنید البته از زبان انها 

خوب شما میتونید حس دوستان و نزدیکانتان رو برامون نقل قول کنید البته از زبان انها 

خب اونایی که معروف ترن لایک بیشتری میخورن این که مسلمه واسه این مورد چی در نظر گرفتین؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

تازه از دیروز تکمیل اطلاعات میگفت مادرم باردارم در اقدامم😂😂

مجبوری باید یکیشو میزدی

خوزستانم💔
خب اونایی که معروف ترن لایک بیشتری میخورن این که مسلمه واسه این مورد چی در نظر گرفتین؟

همیشه آخرش سر همین دعوا میشه 😄😄😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
نه دوستان اینبار نظر هیئت داوران هم هست ۳ کاربر رو داوران انتخاب میکنند .

خوبه 😓😓😓

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
2810