2777
2789
عنوان

مسابقه ویژه "روز مادر" در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 26574 بازدید | 356 پست
خیلی قشنگ بود 

ممنونم عزيزم🌹

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
اللهم صل علی محمد و ال محمد اشکم در اومد تانانای عزیزم ان شاءالله سالم بدنیا بیان و زیر سایه پدر و ...

ممنونم عزيزم از محبتت و دعاى قشنگت😍😘

ان شاءالله خدا بهت بده عزيزم

برات ١٤ تا صلوات و ٥ تا أمن يجيب ميخونم🙏🏻💖🌹

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مادر19ساله ام ازبچگی عاشق مادرشدن بودم وبرای عروسکام وحتی وسایلای خونه ودرختاوگل هاو...نقش ما ...

چرافوت کردن 😢😢

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
خوش بحالتون خانومای عزیز ایشالا سلامت بیاد بغلتون کاش روزی برسه ک منم مامان شم دارم از غصه میمیرم

چندسالتونه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

مادر شدن فقط این نیست که یه بچه به دنیا بیاری و اسمت بزاری مادر.

هست کسی  که 14 سال نازایی داشتن .البته نازا نبود علم پزشکی هم ندونست چشه همه عکسا سونو ها آزمایشات سالم بودن همسر و شوهر رو نشون میداد.در آخر گفتن هیچ مشکلی ندارین.14 سال با بی بچگی سپری شد.در آخر یه خانواده پیدا شد که بخاطر وضع بد مالی بچش رو به 500 هزار تومن فروخت.این زوج بعد از 17 سال صاحب فرزند شدن.خانوم خونه حس مادر بودن رو تجربه کرد درسته خودش نزاد ولی مادر شد.بعداز 1 سال بخاطر نساختن با شوهر تصمیم به طلاق گرفتن .مادر قصه ما نتونست از دلبند دل بکنه بچه رو برداشت به مهریش و آواره این شهر لعنتی شد.الان بچه 9 سالشه و با مادرش آواره این دیار لعنتی هستن.با اینکه بچه خودش نیست ولی از همه چیزش زد تا بچه رو خودش نگه داره .به این میگن حس واقعی مادر بودن.این بود حس مادر شدن خالم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

مادرم ای همه هستی من روزت مبارک.مادرم یک فرشته هست ولی هیچ وقت نتونستم پرواز کردنش رو ببینم چون منو برادرم رو خواهرم رو بسته بود به پاهاش.مادرم بخاطر سه تا فرزندانش 16 سال خیانت رو تحمل کرد اخلاقای گند بابامو تحمل کرد همه چیزو ریخت تو خودش تا سه تا بچه هاش با اعصابی آرام بزرگ شن،زندگی رو تحمل کرد تا کنار ما باشه .اون قدر ریخت تو خودش که آخر سر سرطان روده گرفت خوشبختانه خوش خیمه.مادرم از همینجا اعلام میکنم خاک زیر پاتم .فدات اون دلت بشم که بخاطر ما خیلی عذاب کشیدی.خدایا به حق بی دست کربلا از عمر من بزار رو عمر مادرم که خیلی مصیبت کشیده فقط فقط بخاطر مادر بودنش .

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
سلام راستش همش سيزده سالم بود يك ماه بيشتر نبود كه عروسي كرده بودم و من هم چيزي از جلوگيري و اينجور ...

واااااي عزييييزم چهههه قشنگو گوگولي😍

منم سنم كمه😁

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

من وقتی از عروسیم چند روز گذشت همش در فکر بچه بودم چون واقعا عاشق بچه بودم 

هرماه بیبی چک زدم نمیشد تا سه ماه نشد گریه میکردم انگار که نابارورممحرم رفتم هیئت گریه کردم گفتم تمام حسین یه علی اصغر بهم بدهیه نوازد گذشت این موضوع تاماه بد که از پری خبری نبود  اما عین دفعه های قبل ذوق نداشتم فکر میکردم اینبارم باز شم   اما نشدم بیبی چک زدم مثبت بود منو میبینی جیغ  

شبش زلزله امد اون موقع بود حس مادر بودن رو چشیدم  ک گریه میکردم خداینکرده بچهای که تازه خدا تو دلم گذاشته چیزیش نشه 

مادر بودن رو مادر تو بارداریم حس میکنه 

زمانی که اشتها نداری ویار داری بالا میاری اما غذا میخوری تا مبادا بچت گشنش باشه 

از خانوم فاطمه زهرا میخوام همه مادران آینده که در انتظار نوزاد قشنگشون هستن  مادر کنه 

و لطفا برای خواهر شوهر عزیز تر ازجانمم دعا کنید 10 ساله بچه دار نمیشه من خیلی ناراحتم ک من زود بچه دار شدم اون هنوز در انتظار باردار شدن 

من مـــــــــــــادرنیستم ولی سالهابعدوقتی کنج دلم خانه ی توشدفرزنــدم این روزهاراکه برای داشتنت درا ...

سحر جان ان شالله به خواسته ی دلت برسی....تا نالا چندین بار خوندم دوتا از پستاتو و هربار کلی گریه کردم...حستو خیلی خوب درک میکنم...گاهی گمان نمیکنی ولی میشود....گاهی نمیشود.....گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.....گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود

🔇
سلام دوستان من اومدم اینجاکه بگم ازاولین پست گریه کردم تاآخرش خواهش میکنم برام دعاکنیدکه منم باردارب ...

خدا فقط خدا خدا خدا کمکمون کنه😢

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

کنارم نیست اما با هر خیالش تپش قلبم تند میشود..

نیست و من با هر دم ام بوی خوش کودکی را حس میکنم، گویی که حل شده در هستیم!

نیست اما گویی جنینی پنج میلی درون رحمم زندگی میکند..

نیست اما من هرروز خیال میکنم درون شکمم تکان میخورد و دل میبرد..

نیست اما تصورم این است پس از انتظار نه ماه درون اغوشم ارام میگیرد..

نفس عمیق میکشم

چشمانم را میبدم تا از افکارم دوری کنم..

اما با بسته شدن دیده گانم دوباره چهره ای فریبنده و اشنا مقابل نگاه ام مشهود میشود..

نمیدانم کودک مقابل نگاهم از آن کیست؟

چشم هایم را ریز میکنم و با دقت وجودش را می نگرم..

چشم هایش رنگ دریاست همچون همسرم!

لبخندش شیرین ترین شهد عالم است!

تبسمی کمرنگ کنار لبم جان میگرد

نوایی از صمیم قلبم باور دارد که این کودک چقدر شبیه من و همسرم است..

لبخند میزند و مقابلم، دست های کوچکش را میمکد!

از تماشای این صحنه به وجد میایم ..

غرق لذت میشوم و همچون پرنده ی عشق سویش بال میزنم...

در وجودش حل میشوم..

بوی تنش..

مرا بیخیال عالم میکند!

اشک دیده ام را تار میکند، نوایی از صمیم قلبم فریاد میزند کاش مال من بودی ..

صدای لطیف و کودکانه ای قلبم را میفشارد..

_مامان گریه نکن من که تنهات نذاشتم!

میان جدال با، گمان و یقین

چشم میگشایم تا حقیقی بودنش را لمس کنم ..

تا باور کنم فرزندم کنارم است!

تا باور کنم مادر خطاب شده ام! 

تا بویش را استشمام کنم و او را در حلقه ی بازوهایم فشار دهم..

چندین بار باهم بچرخیم و صدای شادی هایمان گوش فلک را کر کند!

بازی سرنوشت عجیب ازار دهنده است..

چشم های نمناکم را پاک میکنم تا ببینمش، ببویمش، ببوسمش..

اما..

اما از دیده ام معدوم میشود و من، باز خیال وجودش را حس کرده ام...

تقدیم به فرزندم که مادرانه به پایش مانده ام و او به طرز بچگانه ای مرا در مه انتظار رها کرده..

#خیال_خام

#لیلا_رحمانی 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
من یه مادر19ساله ام ازبچگی عاشق مادرشدن بودم وبرای عروسکام وحتی وسایلای خونه ودرختاوگل هاو...نقش ما ...

چی شد ک فوت شدن؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
2810