2777
2789
عنوان

مسابقه ویژه "روز مادر" در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 26574 بازدید | 356 پست
من یه مادر19ساله ام ازبچگی عاشق مادرشدن بودم وبرای عروسکام وحتی وسایلای خونه ودرختاوگل هاو...نقش ما ...

ای وای شوکه شدم همسرتون فوت شدن😢خدا رحمتشون کنه دخترتون چند سالشه خدا دخترتو واست حفظ کنه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

من دقیقا پارسال این موقع فهمیدم که باردارم ولی چون زن داداشم دنبال باردار شدن بود اونم دقیقا پارسال این موقع منم به خاطر اینکه عید داداشم وزن داداشم وبهم‌نریزم هیچی به کسی نگفتم حتی شوهرم اخه داداشم وزن داداشم خیلی ناراحت بودند چون بازم این ماه باردار نشده بود منم بعد عید رفتم دکتر گفتم بی بی چکم مثبت شده دکتر سونوم کرد وگفت ۶ هفته ۵ روزت قلبشم تشکیل شده بود به شوهرم با پیامک اطلاع دادم نمی دونم چرا بااینکه لچه دومم بود یکم خجالت می کشیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه زنم. یه همسر یه خواهر. و یک منتظر. بارها دارو قرص آمپول ولی نشد که نشد. ای یو ای بار اول. بار دوم. بار سوم. نشد که نشد. حس بی کفایتی. حس تنهایی. اشتیاق شوهرم برای پدر شدن! حرف و صحبت مادر شوهر خواهر شوهر. فامیل شوهر! چند سال گذشته و من هنوز یک منتظرم. منتظری که همه دکتر ها نا امیدم کردن ولی هنوز به لطف و رحمت خدا امید دارم. برام دعا کنید. تا زندگیم از این سخت تر نگذره. من قول میدم مادر خوبی بشم. قول میدم. خدایا قول میدم

من یه مادر19ساله ام ازبچگی عاشق مادرشدن بودم وبرای عروسکام وحتی وسایلای خونه ودرختاوگل هاو...نقش ما ...

امیدوارم که خدا بهت صبر بده وتن سالم که بتونی برای دخترت مادری کنی ....

دلیل فوت چی بوده  عزیزم

سلام فقط میتونم بگم امیدوارم شرایط منم جور بشه(از همه لحاظ)و ی دختر کوچولو موچولو داشته باشم... و بتونم تومسابقه شرکت کنم و برنده شم. 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
۱۹سالم بود چند روز از پریودیم میگذشت ولی به روی خودم نمی اوردم و در همین حین اسباب کشی هم کردیم یک س ...

چطور حوصله دارین انقد تایپ میکنید😥😥

خدایا من هیچی به خاطره شوهرم یه نی نی سالم بهمون بده

من چند روز که از پریم گذشت تست بی بی چک انجام دادم مثبت شد با شوهرم برای آزمایش رفتم وقتی جواب آزمایش دادن ومثبت بود شوهرم زندگی را برام زهرمار کرد وگفت که باید بری خونه مامت! منم رفتم خیلی بهم زنگ نمیزد هر وقت هم زنگ میزد سربچه باهام دعوا میکرد چند بار تصمیم گرفتم خودکشی کنم ولی گفتم شاید اون دنیا باعث مرگ یکی دیگه هم باشم از هفت ماهگی هم استراحت مطلق شدم بازم شوهرم هوامو  نداشت وغر میزد بالاخره بچه ام بدنیا آومد والان باباش دوست داره الان وقتی یکی از بارداری و خاطرات خوبش میگ من غصه میخورم که چرا شوهرم نداشت منم این بخوبی تجربه کنم انشااله خدا بهمه بی بچه ها بچه بده

تازه چهل روز بود عقد کرده بودند که فهمید باردارشده. خیلی ناراحت ونگران بود. هنوز نمیدونست ازدواجش درسته یاغلط گاهی به این فکر میکرد که باید جدابشوند. به مادرش گفت وسریع جهیزیه مختصر جور کردند وعلی رقم اصرار طرف داماد برای انجام مراسم عروسی بدون عروسی رفت خانهی سیاه بختی!

کم کم شکمش بزرگتر میشد،دعواها بیشتر،دلخوریها بیشتر،فهمیدن ناتفاهمی ها بیشتر،رفت بچه رو سقط کنه گفتند ۵ماهس. ریسک بالا داره،به بچه شکمش راز دل میکرد:عزیزمن الان چه موقع اومدن تو بود.  نباید میامدی؛جند بار بحالت قهر به خانه پدری رفت،اطمینان دادن با امدن بچه زندگی بهتر میشه

نه ماه سخت گذشت ونوزاد دنیا امد   تصمیمش راگرفت راه خود را انتخاب کرد نوزاد را رها کرد ورفت دنبال سرنوشتش،خانواده داماد ریش سفیدی نبود که دنبالش نفرستاده باشند.  یا بیا یا نوزاد رو بگیر شیر بده بچه بیماره وجواب مادر:ببرین بندازین زیر تریلر که بیماریش شفا بگیره مادر شوهر نوزاد رو روی چشمش بزرگ کرد دخترک کم شانس بزرگ شد خودش مادر شد ثانیه ای به نبود فرزندش فکر نکرد چه برسد به تریلر میخواهد هرچقدر مادری ندیده مادری کند

میخواهد هر چقدر آه کشیده مادری کند

میخواهد هرچه آغوش ندیده درآغوش بکشد

اما درکنار تمام ناملایمات زندگی هنوز هم باوجود فرزند حسرت یه آغوش مادر دارد

کاش بودی مادرم ومن اینقدر زجر نمیکشیدم

جمله ای برای بیان حالم ندارم

اول اینکه مادر عزیزم خیلی دوست دارم و با دنیا هم عوضت نخواهم کرد مادر گلم.فرشته منی

خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم اونجا یهویی حالم خراب شد و بالا اوردم با همسرم و خواهرش رفتیم بیمارستان اصلا فکرشو هم نمیکردم دکتر اون جملات رو بگه.گفت: به احتمال زیاد بارداری عزیزم ,من و همسرم که اصلا  تا به اون روز به فکر بچه نیوفتاده بودیم خیلی خیلی خوشحال شدیم یعنی اصن نمیتونم بگم چه حالی داشتیم.اما همیشه خوشی هامون پایدار نبود,جواب اومد و متاسفانه دکتر گفت که حامله نیستی  
اخ اخ  اشکام همینطوری داشت میومد پایین زودی هم پاک میکردم خواهر شوهرم نبینه
هیچ وقت اون روز یادم نمیره......

بهترین چیز درباره ی من تویی
سلام .منم یه مادرم،یه مادردل شکسته،یه مادری که عاشق دختر بچه بود...😞😞 ده ماه بعد از عروسیم فهمیدم ...

ای وای اشک ریختم با متن قشنگت ای خدا چرا دختر نازت رفته

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

مادر شدن بدون وجود مادرم عذاب بود مادر عزیزم کاش بودی و این خبر خوش رو اول به تو میدادم

ای کاش که جای آرمیدن بودی

یا این ره دور را رسیدن بودی

کاش از پی صد هزار سال از دل خاک

چون سبزه امید بر دمیدن بودی

این نیز بگذرد

وقتی ک فهمیدم دارم مادر میشم ب اولین کسی ک گفتم عشقم بود باورش نمیشد ک داره مدرمیشه خیلی حس خوبی بود برام بعدازاون دخترگلم روز ب روز توشکمم بزرگ بزرگتر شد جوری ک باهریه لگدش کل دنیا رو میدادن بهم عاشقش بودمو دوستداشتم زودتر بدنیا بیاد چون دختر میخواستم و خدا چقددوسم داشته ک بهم دختر داده میگن دختر برکت خونس همدم مادر مادر شدن خیلی زبیاست خدامادر راافریده تا بچه هاشون تنها نمونن من ک مادرشدم فهمیدم ک بهترین حس دنیاس الانم ک دخترم ۶ماهشه تمام وجودمه نفسم ب نفسش بنده مامان شدن عالیه ایشالا قسمت همه چشم انتظارا من عاشق مامانمم شماهارونمیدونم مامانی جونم روزت مبارک عشقم 

2810