2777
2789

شوهرم اصلا دقت نمیکنه ک حرفهای اون باعث چه عکس العملی از خانوادش در برابر من میشه

.خیلی مهربونه ولی این کاراش عصبی م میکنه خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐 عزیزم برا سرماخوردگیم سه خط علائم میدن تا دکتر نسخه بده اونوخ شما هیچی نگفتی چجوری ما نظر بدیم

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

مثلا قرار شده چند روزه عید رو با مادر شوهر و برادرشوهر و خواهرشوهرم بریم سفر خواهر شوهرم گفت ک نمیاد حالا شوهرم هی اصرار اصرار ک بیاین بریم خوش میگذره جرا نمیاین و از این حرفها

حالا امشب خواهرشوهرم اومده با کلی کلاس و ناز میگه بله دیگه بدون ما ک جایی خوش تمیگذره بدون ما ک نمیرن هی اصرار میکنن ما هم ک فعلا نمیخوایم سفر بریم ب شوهرم هم گفتم اصرارات باعث همچین عکس العملی شده گفت این حرفهای خاله زنکی بین خودتونه ب من ربطی نداره

اینم بگم خواهرشوهرم خیلی اهل کلاس گذاشتن و ناز کردن و من من کردنه

😐 عزیزم برا سرماخوردگیم سه خط علائم میدن تا دکتر نسخه بده اونوخ شما هیچی نگفتی چجوری ما نظر بدیم

😅😅😅

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
مثلا قرار شده چند روزه عید رو با مادر شوهر و برادرشوهر و خواهرشوهرم بریم سفر خواهر شوهرم گفت ک نمیاد ...

بنظرم راس میگه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تا حالا چندبار این کارو کردم ولی بجز بحث و دلخوری ک بین خودمون پیش اومده هیچ نتیجه ی دیکه ای نداشته

عزیزم اصولا ادم باید باشرایط و ادما کنار بیاد مقابله و جنگ در بسیاری از موارد بی جاست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
2810