2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
سلام
من معلم یه مدرسه ام دبیرستان ....قبلا هم معاون بودم ..هیچ اجباری برای هیچ اردویی نیست ...به صرف حضور در کلاس درس باید نمره رو معلم بده ..قرار بود خودم معلم درس ذفاعی بشم ..چون از این ادا هاشون خوشم نمیومد قبول نکردم ...برای معلم خیلی امتیاز داره این درس رو بده ....
اگه هم اجبار بوده نظر مدیر مدرسه است وجرم محسوب میشه ....میتونین ازمدیر شکایت کنید به آموزش وپرورش ....
تحت هیچ شرایطی معلم نمیتونه با خاطر اینکه اردو نرفته ده نمره کم کنه
این چرت وپرت هایی که مدیرای از خدا بی خبر به خاطر اینکه آمار رو ببرن بالا تحویل میدن

پسرم همه زندگی من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که باید ارزشهایی دفاع مقدس رو حفظ می کردن الان بر صندلی های ریاست تکیه زدن وفکر میکنن این پست رو با خودشون از شکم مادربیرون آوردن وقراره باهاش به گور برن !!!!

این طفلای معصوم رو چه به این کارا ....

به نظر من باید مسئولین ماهی یک بار برن تا بفهمنن رو خون جوونای مردم نشستن ...یه کم کار کنن برای مملکت نه اینکه فقط جیباشونو پر کنن وبی خیال همه مردم بشن !

خاک بر سرشون

من خودم به هیچ عنوان اجازه نمیدم هیچ یک از بستگانم در این اردوها شرکت کنن ..البته در هیچ اردویی !
هیچ کس هم تا الان منو نتونسته اجبار کنه ...هیچ توبیخی هم نتونستن برام بزنن چون رسواشون میکنم
پسرم همه زندگی من
من عزیز ترین کسانم رو تو جنگ از دست دادم ..اگه دوباره جنگ بشه حاضرم از ایران برم ولی عمرا اااااااا بذارم عزیزم بره بجنگه ....

هر چی هم امتیازه ..پوله ....بخوره تو سرشون .....هیچ چی هم نمیخوام

این از جنگ

حالا ارودهای راهیان نور که چیزی نیست

پسرم همه زندگی من
این اتوبوسا هم بر اساس روابط گزینش میشن ...برای همینه که راننده هاش.ن اصلا صلاحیت ندارن
من 10 سال برای آموزش پروش کار میکنم ...حسابی همه چیز دستم اومده

تنها چیزی که اصلا ارزش نداره وکسی براش کار نمیکنه بحث تربیت وفرهنگ وارززشه ....هر کی کاری انجام میده برای موقعیت خودش انجام میده وبس ...برای همه حرفام هم سند دارم ....

مدیر مدرسه اگه این خودشیرینی ها رو نکنه که دوروزه ورش میدارن ....
کلی پول بابت این اردوها می گیرن .به قول خودشون بودجه جذب میکنن

الهی به داغ عزیزاشون بشینن

من اون شب تا صبح نتونستم بخوابم همش قیافه دانش اموزای خودم میومد جلو چشمم....
پسرم همه زندگی من
به نظر من آدمی باید اول فکر کنه ,,دوم احتیاط کنه, سوم احتیاط کنه , چهارم مراقب باشه و مرحله اخر تقدیر میاد سراغمون.
خانم عزیزی که فرهنگی هستین جملات غیر فرهنگی از شما بعیده. میدونم که درک شما خیلی بالاتر از درک من هست و شما با دسته گل های جامعه از نزدیک ارتباط داشتی وشاید هم هنوز داری. اما با بد وبیراه گفتن مشکلی حل نمیشه.
هم به شما تسلیت میگم هم به اسمانه جون. اما دوست دارم برسه اون روزی رو که به جای حرف های بد به هم زدن, پشت هم رو خالی کردن ,هممون دستامون رو بذاریم تو دست هم و با صداقت برای زندگی آینده ی هم, متحد بشیم و این بی عدالتی ها و بی وجدانی ها و نابرابری ها و ریا کاری ها و خودخواهی هاو........از صفحه ی زندگی ادما پاک کنیم. ای کاش دل ودست و فریاد ها یکی بشه
امید دارم خانواده ی دختر یکی یدونمون از حق طبیعی خودشون ودیگر بچه های این مرز و بوم نگذرن.روحش شاد
گلــــــــرخ

1391/8/6 12:03 ب.ظ

...
به نظر من باید مسئولین ماهی یک بار برن تا بفهمنن رو خون جوونای مردم نشستن ...یه کم کار کنن برای مملکت نه اینکه فقط جیباشونو پر کنن وبی خیال همه مردم بشن !
...

لایک
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
این سفربهیچ عنوان اجباری نیست دوستان,بعدم مقصدش که خیلی مهم نبوده,مهم دغدغه برای 1وسیله مطمین وراننده خوب بوده که متاسفانه بیتوجه بودن,وگرنه اینهمه بچه هارومشهد میبرن,قابل توجه بعضی ها باقطارم میبرن,کی گفته باقطاراردو نمیرن؟داداش خودم اول دبیرستانه همه اردوهای مدرسه قطاربوده,بابام با اتوبوس اجازه نمیده,بعدم دوستای گل مگه اونایی که توزلزله بم مردند داشتندمیرفتند راهیان نور؟؟؟‏!‏‏!‏‏!تو رختخواباشون خوابیده بودند,تقدیر حریف قدرتمندیه,بااین اوضاع این بچه هاآینده درستیم نداشتن,ولی واقعا خدا به پدرمادراشون صبر بده,اونا که راحت شدن
مثلا اگه توراه شمال بون بازم انقدرحرف داشت توش؟‏!ولی کم کاری و آروم نکردن مردم توسط مسؤلین اصلا قابل توجیه نیست
CafeMom Tickers
تقدیر حریف قدرتمندیه؟!

ولی این تقدیر نیست حماقت بوده هم از طرف مسئولین هم والدینشون

درسته که مرگ حقه ولی حفظ جون هم از اوجبه واجباته ..... چرا آدم بی خود بمیره

یا به این شیوه خود کشی کنه یا با این کاروان گور عزیزشو بفرسته زیره خاک

البته وقاحت اینا تمومی نداره دیروز دوباره کلی دانش آموز بردند و وزیر هم سخنرانی کرده براشون

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

واقعا راهیان گور اسم برازنده یی برای این تورها

بازهم تصادف اتوبوس دانش آموزان دختر راهیان نور: دو کشته و پانزده مجروح

هنوز یک ماه از خبر تلخ تصادف راهیان نور و کشته شدن ۲۶ دانش آموز دختر نگذشته که در حادثه ای دیگر در کمربندی شاهرود، دو تن جان باختند و ۱۵ دانش آموز روانه بیمارستان شدند. گزارش ها حاکی از آن است که حوالی ساعت ۲۳ و سی دقیقه پنجشنبه بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس حامل دانش آموزان دختر راهیان نور شهرستان سبزوار در کمربندی شاهرود، دو تن در دم جان باخته و ۱۵ تن نیز زخمی شده اند. سایت بازتاب که این خبر را منتشر کرده، افزوده که ظاهرا کشته ها از همراهان دانش آموزان بوده اند و زخمی ها دانش آموزند. ظاهرا این اتوبوس در حال بازگشت از مناطق عملیاتی بوده است.

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود