2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
متاسفم

تصورشم پشت آدمو می لرزونه ...

خدا صبرشون بده
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به همچین جاهایی میرم. نه به اطرافیانم اجازه میدم که برن ونه به کسی توصیه میکنم که بره.

رفتن به جاهایی که همش آدمو یاد مرگ و کشتار و خاطرات بد میندازه چه حسنی داره.

تو همه کشورا برای کشته شدگان جنگ یادبود میسازن حتی اگه کیلومتر ها دورتر از محلش باشه و یاد شهدا رو زنده نگه میدارن.

اما تو کشور ما جوونا و نوجونا رو میبرن به محل جنگ و اینطوری شهدای جنگ رو افزایش میدن.

تو این کشور کسی به فکرما نیست حداقل خودمون مواظب خودمون باشیم.
ملتی که کتاب نمی خواند بایــــــــــــــــد تمام تاریخ را تجربه کند.
بعضی وقتا فکر میکنم چه دنیای مسخره ای داریم ای کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدیم از دست دادن بچه خیلی سخته خانوادشون چی میکشن چجوری تحمل میکنن صبر صبر ........ یعنی میشه ؟
قاصد روزای ابری داروگ کی میرسد باران.....
چی بگم واله
فقط تو مملکت ما این اتفاقات میافته
هواپیما سقوط میکنه یا تصادفات جاده ای میشه
یا یه سری غرق میشن
آخه این مملکتی ما داریم این مسئولانم نوبرند یعنی نمیتونن از قبل پیشگیری کنن
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
خدا رحمتشون کنه.کاری به اجبار یا غیر اجبارش ندارم ولی من دانش اموز بودم به زوووووووور میرفتم.پدر مادرمو مجبور میکردم رضایت بدن ولی الان که خودم بچه دارم میگم چقدر دل گنده بودن مامان بابام...پسر من خودشو تیکه تیکه هم کنه نمیذارم بره

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام بچه ها...

منم یه تجربه دارم!

من دانشجویشهرستان بودم و همه هم دانشگاهیام با اتوبوس میرفتن تهران و میومدن.

اما بابای من هیچوقت نمبذاشت.
هرسری از تهران میومد دنبالم منو میبرد و دوباره خودش منو میذاشت اونجا...
3 سال اینجوری رفتم و اومدم...همه بچه های دانشگاه بهم میگفتن مگه تو سفیر آلمانی؟؟خیلی دوست داشتم با اتوبوس برم...تا تهران توش بزن برقص بود گیتار میزدن شعر میخوندن....پانتومیم و....

یه چند باری خیلی با بابام دعوام شد که چرا منو ول نمیکنی و....
بابای 60 ساله قلب دردیم هم همیشه میگفت دلم میلرزه نمیتونم....

تا اینکه یه روز که من تو همون شهر لعنتی بودم دیدم یهویی هر چی ماشین دم دانشگاه بود همه رفتن:

اتوبوس تو راه چپ کرده بود و یه سری از بچه ها زنگ زده بودن به دوستاشون که بیان نجاتشون بدن...

خود دانشجوها مصدومارو میبردن بیمارستان...

3 نفر مردن... به خدا هنوزم قیافه مامان یکی از اونا که بهش گفته بودن پای بچت شکسته بیا و اومده بود دیده بود بچش تو سرد خونس یادم نمیره....

خیییلییی دردناک بود... خود دانشجوها اعتصاب کردن... ریختن بیرون اعتراض کردن اما هیچی...

رفتم اونجایی که اتوبوس چپ شده بود...خیلی گریه دار بود...تمام وسایلاشون ... خوردنیاشون رو زمین پخش بود..

اونوقت آدمای کثیف اونجا میگفتن:

تقصیر دانشجوهاست...از بس بی حجابن و گناه میکنن خدا بلا سرشون آورد.
خدا اگه بخواد میشه...
http://www.rasekhoon.net/news/show/640269/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%DB%8C%DB%8C%D8%B9-26-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%AC%D9%86/
خدا اگه بخواد میشه...
من معلم دبیرستان درسته ده نمره درس امادگی دفاعی مربوط به اردوی راهیان نوره...
البته اگه گواهی پزشکی جورکنین میتونین نزارین بچه تون بره اردو
من خودم این راهنمایی رو به اولیا میکنم وبابت همین راهنمایی یه توبیخ تو پرونده پرسنلی م دارم...
میتونید اجازه ندین بچه هاتون برن...
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.

خانم محدثه خانم مامان ریحانه جون حال وهواش رو کاری نداریم...
اجباری نباید باشه...
بله منم میشناسم تو همکارامون که علاقه دارن وهرسال میرن...
ولی اینکه دانش اموزای دوم دبیرستان اجباری میرن اینش درست نیست...
بله حادثه ممکنه پیش بیاد ولی درست نیست من مجبورباشم بچه مو بزارم بره..
البته که من نمیزارم بره ولی خوب اکثر والدین نمیدونن که میتونن نزارن بچه هاشون برن..
درضمن تاجایی که من میدونم تو شهر ما مسوولیت برگزاری اردو با س پ ا ه بوده ...
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.