2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سال پیش همراه شوهرم رفتم جنوب

مناطق جنگی هم رفتم

خداییش چیزی نیست که کسی دلش بخواد دوباره و چند باره بره!

این البته ربطی به مقام شهدا و نیتشون برای دفاع از کشور و این چیزا نداره و اصلا به این معنی نیست که بخوام اونها رو زیر سوال ببرم یا خدای نکرده توهینی بکنم

اما من به شخصه کلی افسرده شدم
دیدن اون همه ویرانی و خرابی و صدمات ناشی از جنگ برای من هیچ جذابیتی نداشت و اصلا دلم نمیخواد دوباره برم اونجا

جنگ کلا یه چیز کوفت و دوست نداشتنی هست
حالا چرا هی باید خاطرات اون سالهای کوفتی که باعث شد این همه عقب بیوفتیم، این همه صدمه بخوریم، این همه کشته و جانباز بدیم رو هی دوباره مرور کنیم؟

بچه ها من این تاپیکو زدم فقط برای دردودل ، خواهشا بحثای اعتقادی و سیاسی نکین....
به نظر منم این مسئله کاملا یه اتفاقه که هر جای دیگه و برای هر کس دیگه می تونست بیفته فقط باید مراقب بود دیگه اتفاق نیفته....همه ی ما اشتباه می کنیم.
<Lilypie Pregnancy tickers>..

رفتن به مناطق جنگی واقعا زیباست ...
هیچ به لحظه ای فکر کردید که دشمن روبرو شما باشه و تو با امکانات کم بخوای جلوش بایستی اون لحظه رو خیلی ها که رفتن جبهه و اون عقبا بودن و بعدش فقط از کارت و امکانات جبهه استفاده کردن درک کردن، جنگ رودررو واقعا انگیزه می خواد...این اراده هر چی که باشه قشنگه...شاید یه سرباز توی جنگ جهانی با اراده دفاع از وطنش جلوی دشمن وایساده...و شهیدای ما که فقط برای خدا و وطنشون جلوی دشمن ایستادن....دیدن جاهایی که یه روز آدمایی با اون شجاعت و اراده بودن واقعا زیباست ..زیباتر از دیدن خیلی از آثار باستانی ....چون اونجا انرژی عشق و اراده و شجاعت و فداکاری بوده ولی شاید جاهای دیگه ....انرژی سرکوبگری، خشم، ظلم و...
<Lilypie Pregnancy tickers>..

جایگاه شهدا و جانبازانو زحمتاشونو غیرتشونو ... برای همه مهمه ولی آیا اونا راضین که هر ساله جوونای مردم بیگناه کشته بشن ؟
امسال گفتن که تقصیر راننده بوده پارسال چی سال قبلش چی ؟ مهم اینه که هیچکس مسئولیت این بچه ها رو قبول نمیکنه و زیر بار نمیره
شماها که دیروز تو شهر بروجن نبودید من بودم
همه ی شهر عذادار بودن همه داغون بودن مادر و پدر ها شکستن چرا چون به خاطر ۱۰ نمره ی اجباری بچه هاشونو از دست دادن جووناشونو عزیزاشونو
استان چهار محال و بختیاری سومین ساله که داره کشته میده استان فارس پارسال مشهد ۲ سال پیش
حالو هوای اونجا و عشق و دیدنشون به کنار ولی باید سالانه یه عالمه دانش آموز جونشو بده تا بره خاک و چفیه و مین ببینه ؟
ادم از هرجا میتونه با شهدا باشه
اتفاق با قطار و اتوبوسو هواپیما میوفته مهم اینه که د و ل ت بی مسئولیت جوونا رو به کشتن میده
زنده نگه داشتن ارزشها به چه بها؟؟؟ به بهای جون جوونهای مملکت ؟

خیلی راههای فرهنگی زیادی برای زنده نگه داشتن این ارزشهاست یکی از مهمترین اونها روراست بودن بامردم
هست جلوگیری از هزاران هزار مورد اختلاس و رشوه و ارتشاع هست .

حداقلش اینه که با تجهیز مدارس دولتی از رشد فزاینده شهریه های نجومی مدارس غیر انتفاعی که صد البته پشتش رو بگیری مال آقازاده هاست رو بگیرند .

اگه بخوام بگم میشه مثنوی هفتاد من کاغذ
خدا به پدر و مادرشون صبر بده بمیرم برای شادی و ذوق و شوق سفر که شد کابوس مرگگگگگگگ.
اگر بچه ها عاقل بودند نمیرفتند آدم بیشتر اعصابش خرد میشه که اینهمه جوون مردم الکی کشته شدند که چی؟؟؟؟؟؟؟ که وضع ایران روزبروز بدتر و بدتر شه آقا زاده ها بیشتر از همه به این شهدا مدیونند که خونشونو حق حیاتشونو پایمال کردند و ایران رو کردند بلاد کفر و ظلم.
لعنت بر هر چی انسان بی شعور خودخواهه
و چه فاجعه‌ای است که باطل ، به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر !