2777
2789
عنوان

مورچه بالدار

6771 بازدید | 24 پست

تا حالا شما هم واستون سؤال پیش اومده چرا بعد از بارون مورچه های بالدار دیده میشه میخوام تو ی پست بهتون  جواب بدم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

مورچه بالدار گونه‌ای جدا از مورچه‌های معمولی نیست٬ در واقع همان مورچه‌ ولی در دوره‌‌ی بخصوص جفت‌گیری است٬ همه‌ی مورچه‌ها به این دوره نمی‌رسند. بعد از این مرحله بیشتر نر و ماده‌ها زود می‌میرند و تنها تعداد اندکی از ماده‌ها ملکه می‌شوند٬ بال‌هایشان می‌افتد و باقی عمر خود را تخم‌ریزی کرده و جمعیت گروه خود را افزایش می‌دهند.

یک گروه مورچه شامل تعدادی ملکه٬ هزاران مورچه کارگر عقیم و ماده‌های غیربارور و بی‌بال است. بعد از اینکه گروه به خوبی مستقر شد و تعداد مورچه‌های کارگر به حد نصاب رسید٬ ملکه تعدادی مورچه‌ی ماده‌ی بارور و تعداد بیشتری مورچه‌ی نر تولید می‌کند. این دوره معمولا سالی یکبار و چند روز بعد از بارش باران سنگین و ایجاد رطوبت رخ می‌دهد.

نر و ماده‌های بارور تولید شده‌ که به دوره‌ی جفت گیری رسیدند و بالدار شدند به یک محل مرتفع‌تر مانند درخت یا تپه می‌روند و در آنجا جفت‌گیری می‌کنند. بعد از جفت‌گیری نرها می‌میرند و ما‌ده‌ها متفرق می‌شوند تا گروه‌های جدید تأسیس کنند. در موارد نادری ماده‌ها به گروه قبلی خود برمی‌گردند.

تنها درصد بسیار کمی از ماده‌های بالدار موفق به تأسیس گروه تازه می‌شوند. آن‌هایی که زنده بمانند باقی عمر خود را که حدود ۲۰ سال است به تخم‌ریزی می‌پردازد. تنها هدف ملکه‌ها همین کار است و مورچه‌های کارگر تولید شده به انجام وظایفی مانند ساختن بنا و آوردن غذا می‌پردازند.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دیگه موضوعی جز مورچه نمونده بش رسیدگی نکنیم 😂😂😂😂😂

دیروز بارون اومده بود امروز حجم زیادی مورچه بالدار دیدم واسم سؤال پیش اومد رفتم جوابش رو پیدا کردم گفتم شاید سؤال یکی دیگه هم باشه

هرچی باشه از درگیری با خانواده همسر ک بهتره البته نظر منه

وایییی سلام شاید خنده دار باشه ولی من از موجودات پردار و مخصوصا کوچک فوق العاده میترسم پشه مورچه چه بالدار چی بی بال زنبور شبپره این حشره کوچولو ها و مخصوصا کرم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بیشتر ببینید
دیروز بارون اومده بود امروز حجم زیادی مورچه بالدار دیدم واسم سؤال پیش اومد رفتم جوابش رو پیدا کردم گ ...

خیلی هم جالب بود🌷من امروز قتل عام انجام دادم چون تعدادشان بی نهایت زیاد بود😅 دخترم میرفت تو حیاط نگرانش بودم

منم همینطورم خخخخخ

همه بهم میخندن ولی واقعا درحدیم که اگه نزدیکم بششن گریه امم میگیره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بیشتر ببینید