سلام دوستان شوهر من یه مشکل پوستیه جدی پیدا کرده کشاله رانش نزدیک به ا ل ت ت ن ا س ل ی ش در سطح وسیعی قرمز شده و داخل این قرمزی ها دایره های به هم چسبیده قرمزتری داره که ملتهب شده و خارش داره الان حدود 6 ماهه که این مریضی رو پیدا کرده تا الان 5 تا دکتر رفته و هر کدوم داروی متفاوتی بهش دادن و داروی نفر قبلی رو تکذیب کردن ولی تا الان هیچ کدوم از این داروها روش اثر نذاشته هر روز هم بد تر میشه و سطحش وسیع تر میشه الان چند روزیه که ا ل ت ت ن ا س ل ی ش هم قرمز شده و داره به اونجا هم سرایت میکنه میخواستم ازتون خواهش کنم یه دکتر جراح فوق تخصص پوست خوب که از کارش مطمئنید بهم معرفی کنید انقدر پیش دکتر های مختلف رفتیم و هر کدوم یه دارو دادن دیگه به هیچ دکتری نمیتونم اعتماد کنم خواهش میکنم یه دکتر عالی رو بهم معرفی کنید و یه سوال به نظر شما بهتره پیش یه دکتر پوست بره یا اورولوزیست؟
دکتر امیر سلیمانی کارش خیلی خوبه من رفتم پیشش نتیجه خیلی خوبی گرفتم اینم شمارش شماره تماس : 88642413 021 - 09353538641 - 09012222118 ه تو ونک مطب داره هم تو شهر قدس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خونمون جنت آباده و دنبال یه دکتر پوست نزدیک خونمون می گشتم که تو اینترنت سرچ زدم دکتر طناز فخیم نزدیک خونمونه مطبش خیلی خوبه کارش برای جای خوشم رفتم پیشش
دکتر ها در حال حاضر مشغول تجارت هستن نه طبابت عزیزم
دکتر خوب و خوش انصافم پیدا میشه . من پیش دکتر مولازاده رفتم واقعا منصفانه کارای پوستمو انجام داد. هزینه دقیق داروها مو می گفت و چقدر دستمزد خودشه . دکتر با دکتر فرق داره