2777
2789
عنوان

خودتو معرفی کن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 160 پست

به نام خدا 

هارلی کویین هستم 

دوست دختر جوکر 

فارسیمم خوبه 

الانم داریم بانک میزنیم ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۷ ساله

فوق لیسانس ژنتیک،دبیر

شوهرم ،کارمند

خونه نداریم،ماشین داریم

خانواده ها هم خوبن یا اختلافات فرهنگی هم کنار میایم

زندگی ساده و بدون تجملی داریم

یه گل پسرم تو راه داریم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

سلام.منم که همه میشناسند.نیاز به معرفی ندارم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بقچه هستم 19سالمه دانشجوی میکروبیولوژی

ماشین داریم خونه نداریم😅

دوماه دیگه عروسیمه که کل سایتو کشتم با این عروسی😂

دختر کم حرفیم خیلی تودارم بسیاار احساسی

دیگهه این که الانم دارم کرانچی میخورم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام بقچه🙌🙌🙌

سیلاام🙌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم ۳۶ ساله هستم فوق لیسانس خاندار یه دختر ۶ ساله دارم عاشق دخترمو باباشم با خانواده شوهر هم خدارو شکر  مشکل خاصی فرهنگ و همچیمون اکیه بیشترین تفریحم فیلم دیدن و بیرون رفتنه با خانواده بزرگترین مشکلم دیر بیدار شدن صبحهاست 

2810