2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست

بچه هااین علامت ذخیزه پیاموک میزنیم کجاپیاماذخیره میشن؟؟قبلانفسی گفته بودیه باریادم رفت کجابود،کسی میدونه؟ممنون میشم جواب بدین

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال.لطفا جواب سوالمو بدین برام خیلی مهمه.شما تو ۳ماهه اول میزان مصرف پروژسترونتون چقدر بو ...

من از سه روز قبل انتقال روزی 1 سیکلوژست 400،از روز انتقال تا 8 روز بعد از + شدن 2 تا سیکلوژست 400،بعدش لک دیدم تا 15 روز صبح یک شیاف، شب دو تا آمپول، بعد 5 روز صبح یک شیاف، شب یک آمپول

دوباره تا 10 روز دو تا شیاف، بعدش هر یواش یواش شد شبی یک شیاف تا هفته 12 باید ادامه بدم

زینب جان و بقیه دوستان هرکی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم بگه من ازمایش فریتین و ویتامین دی دادم و ...

گلم فریتین به خاطر سقط پایین اومده، سقط خیلی بدن رو ضعیف میکنه 

ویتامین د 3 هم عالیه، یا یه دونه قرص 50 هزار بگیر یا همین ها رو ادامه بده

اما اولویت حرف دکترت هست

بجه ها من دارم از استرس دیوونه میشم.نمیدونم این سندروم داون دیگه از کجا پیدا شد.اگه یه چیز روتین هست ...

نه بابا نمیگن، وقتی هم ان تی خوب بوده و هم تیغه بینی رویت شده، بقیه اش تشریفاتی و جهت کلاس گذاشتن جناب حضرت نی نی هست