2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزيز دل من وقتي نوشته نرمال ريسك يعني مشكل نداره ديگه . 😍😍😍 ببين سهيلا جون عصباني نشيها ، يك حسي ...

عصبانی نمی شم،خوشحالم می شم،  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان من یادتون باشه من گفتم فقط سه تا جنین دارم که شهریور هر سه تا رو انتقال میدن آیا کار خاصی هس از الان انجام بدم کمک کنه برا مثبت شدن چون پلی کیست هستم دلم میخواد گرمی بخورم از اونور هم طبع خودم گرمی هس موندم چیکار کنم؟ دعا کنین بچه ها فقط یه بار شانس انتقال دارم 😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من یادتون باشه من گفتم فقط سه تا جنین دارم که شهریور هر سه تا رو انتقال میدن آیا کار خاصی هس ...

کاش طب اسلامی یا سنتی بری

با داروهای اونا این مدت رحمتو اماده کن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها من رفتم سونو بیوفیزیکال گفت آب دورش ۱۰ هست(سونوی قشم گفته بود ۷)...گفت خوبه.نمیگم عالیه ...

خدا رو شکر عزیزم که همه چی خوب بوده و خیالت راحت شده😍 انشاءالله باقی راهم به سلامت طی کنی و نی نی خوشگلو صحیح و سالم بغل بگیری❤️

سلام دوستان ممنون میشم اگه داروخانه ای می شناسید توی تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ داره بهم بگید؟

سلام

داروخانه یوسف زاده شهرک غرب زنگ بزن معمولا داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

زینب جان و بقیه دوستان هرکی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم بگه

من ازمایش فریتین و ویتامین دی دادم

ویتامین دی ۳۰ و رنج نرمال ازمایشگاه ۷۰-۳۰

فریتینم ۱۵ و رنج نرمال ۱۵۰-۱۳

اینکه فریتینم اینقدر پایینه میتونه علت سقط باشه؟

و الان من با عدد ۳۰ نیاز به تزریق ویتامین دی دارم؟ چون هر روز دوز هزار میخورم و اصلا بالا نرفته از پارسال

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا رو شکر عزیزم که همه چی خوب بوده و خیالت راحت شده😍 انشاءالله باقی راهم به سلامت طی کنی و نی نی خ ...

ممنون فداتشم.الهی آمین.ان شاالله دوقلوهای نازتو صحیح و سالم بغل بگیری

امیدوارم قسمت تموم منتظرا شه❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه های ک قبل از میکرو قرص جلوگیری خوردن از چند پریودی باید قرص جلوگیری بخورم؟ (میخام یاسمین بخورم)

از روز 5 پریودی ولی من 8 ساله قبل اول لاپارسکوپی کردم بعدا رفتم تو سیکله میکرو بعداز لاپاراسکوپی 20 روزی صبر کردم پربود نشدم شروع کردم به خوردن ال دی  15 روز بعدش رفتم سونو برایه بقیه کارایه میکرو چون تنبلی داشتم معلوم نبود کی پری میشدم دکتر گفت ال دی رو بخورم 

از روز 5 پریودی ولی من 8 ساله قبل اول لاپارسکوپی کردم بعدا رفتم تو سیکله میکرو بعداز لاپاراسکوپی 20 ...

من هر ماه بخاطر اینکه پریود بشم مدروکسی میخورم.. حالا دوماهه روز 14 سیکل پریود میشم باز.امروز چهارده سیکلمه  پریود شدم . حالا نمیدونم مدروکسی بخورم یا از روز پنجم یاسمین بخورم.. وای ک دیوونه شدم بخدا

دوستان کسی نیست که دکتر به شوهرش پودر پروکسید پلاس داده باشه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏