2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خارجی نیست مرکز ب من گفت اصلا مهم نیست ایرانی بگیر از اون ایرانیا بگیر که رو جعبش نوشته پروژسترون 40 ...

باشه عزیزم ممنون♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها یه سوال.لطفا جواب سوالمو بدین برام خیلی مهمه.شما تو ۳ماهه اول میزان مصرف پروژسترونتون چقدر بو ...

هر ۱۲ ساعت یه شیاف ۴۰۰ هست مال من 

از اول همین جور بوده 

البته دو هفته اول انتقال امپولش بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی هست پرژسترون ایرانی استفاده کنه ؟؟؟خوبه ؟؟ دیگه خارجی گیر نمیاد یا چند تا دونه بیشتر نمی ...

عزیزم حتی توی تهران سیکلو گیر نمیاد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم حتی توی تهران سیکلو گیر نمیاد؟

نمیدونم عزیزم 

من تهران نیستم 

تو دوتا استان پرسیدم نبوده😀

یعنی یه جا یه بسته بهم دادن یه جا ده تا دونه 

اینو کجام بزارم اخه 😁

البته دکترم که گفت مهم نیست ایرانی نوشته بود کلا 

سلام عزیزم.خب خداروشکر پس خیالت راحت شد.دیگه نگران.نباش .

اره تقریبا.ولی باز الان یکمی بابت سرویکس نگرانم...فکرمیکردم ۳۵ باشه.گفت نه خوبه طولش چون توی این هفته ها جنین بزرگ میشه فشار میاره...و ایشالا نوبت دکتر خوب گیرم بیاد کلا بتونم باهاش مشورت کنم ببینم چی میگه.نفسی از طرفی استرس کمبود شیاف سیکلو هم دارم اخه میگن گیر نمیاد منم اگه اوضاع اینجور باشه احتمالا بازم دارمش حالا حالاها!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم عزیزم  من تهران نیستم  تو دوتا استان پرسیدم نبوده😀 یعنی یه جا یه بسته بهم دادن ...

اها ترسیدم گفتم اگه تهران گیر نیاد دیگه هیچی...درسته خیلی سخت پیدا میشه گلم.منم اخرین بار مجبور شدم از‌چندجا با خواهش و التماس ۳ تا بسته‌گیر بیارم

نمیدونم چرا من حس خوبی به ایرانیش ندارم ولی خب بعضیا استفاده میکنن...

میتونی زنگ بزنی داروخونش ک بگی بدون نسخه هم میدن یا ن

الان که اونجا نیستم ولی چشم میپرسم برات

سلام دوستان امروز رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید گفت ...

سلام عزیزم نگران نباش دوست من ذخیرش ۰/۱ بود!دوتا تخمک داشت فقط.دوتا جنین براش تشکیل شد.خودش از دکتر خواست یکی رو انتقال بده که فریز داشته باشه شانس انتقال دوباره رو از دست نده...خلاصه خداروشکر همون انتقال اول یه دونه جنینش گرفت و الان فکرمیکنم زایمان کرده به سلامتی😍 نگران نباش عزیزدلم کافیه خدا بخواد

تو خصوصی بگم ؟ اشنا هست اینجا 🙁🙁

اخه من یه بسته شیاف سیکلوژست دارم که به کارم نمیاد گفتم اگه اهوازی بهت بدم. چندبار خواستم اینجا پیام بزارم اگه کسی نیاز داشت بهش بدم یادم میرفت

اخه من یه بسته شیاف سیکلوژست دارم که به کارم نمیاد گفتم اگه اهوازی بهت بدم. چندبار خواستم اینجا پیام ...

نه اهواز نیستم ولی دورم نیستم ازت😁

پیام دوستی دادم اگه 

دوست داشتی قبول کن 

هر جور راحتی♥️♥️♥️

خداروشکر🙏🏻🙏🏻انشالله که همیشه سالم و سلامت باشی

ممنونم ازی جون.سری اول نی نی یکم اذیت کرد و درست تکون نمیخورد دوباره شیرینی خوردم و بیست دقیقه راه رفتم خلاصه گفت بچت پر جنب و جوش نیست ولی نرماله حرکتاش...برای ما قابل قبوله...خلاصه خیالمو تا حد زیادی راحت کرد.ولی ازی جون من فکرمیکردم اینکه من کم حرکتاشو میفهمم بخاطر جفته که قدامیه،ولی گفت بخاطر اب دورشه احتمالا.گفت هرچی اب بیشتر باشه تکونای نی نی بیشتره...ازی جون چیکار کنم رشد و اب دور بچه بهتر بشه؟

نمدونم.چرا منم این حسو دارم کلا از سوالای سهیلا جون😃

وای منم دقیقا😂 خداکنه درست باشه و خودش مامان شده باشه من خیلی تو فکرشم همیشه❤