2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
البته آسپرین روی ایمنی هم تاثیر داره ولی نه به اندازه پرد و سرم راستی هپارین تاثیر قوی تر داره یا ا ...

فکر کنم دوتا هپارین با یه سلکسان ۶۰۰۰تاثیرشون خیلی فرقی نداشته باشه ولی فکر کنم سلکسان تاثیرش طولانی مدت تر از هپارین باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا جون با خود جنین شناس صحبت کن بره پرونده جنینا رو نگاه کنه بعد نظرشو بگه  من انتقال قبلیم ...

ارمغان چون دفعه قبلم سه تا گذاشتن و هر سه تا بلاست شد بعد دكتر چوبساز موقع انتقال گفت بلاست رو معمولا دوتا انتقال ميديم ولي چون امكان فريز مجددش نيست و از بين ميره هر سه تا رو انتقال ميدم برات

ظاهرا تو فريز مجدد كيفيت خيلي افت ميكنه و ارزش نگهداري نداره بايد همون موقع پانكچر ميگفتم سه بسته كنند كه اونموقع هم چون دفعه اولم بود اصلا چيزي نميدونستم 

ولي من به اين نتيجه رسيدم كه اينا همش داستانهاييه كه ما واسه سرگرمي خودمون درست ميكنيم و تا وقتي خودش نخاد نميده و حتي ميده و ميگيره تا به ما بگه كه بالاتر از اراده خودش هيچ خواستو اراده اي نيست بخودش پناه بردم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
درد موقع نزدیکی یکی از نشونه های اندومتریوزه، تا حالا سونوهات چیزی نشون نداده؟ پریودت چطوره؟

تو سونو که دکتر چیزی نگفت بهم . پریودام قبلا نامنظم بود با قرص منظم میشه. خونریزیمم زیاد نیست گاهی ممکنه یکم زیاد بشه ولی بطور میانگین متوسطه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
تو سونو که دکتر چیزی نگفت بهم . پریودام قبلا نامنظم بود با قرص منظم میشه. خونریزیمم زیاد نیست گاهی م ...

بنظرم علت دردها رو پیگیری کن، چه درد نزدیکی و چه درد انتقال

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم پی آر پی برای کسانی هست که انتقالشون مثبت نمیشه یا اینکه افت بتا دارن؟

پی ار پی حاوی فاکتورهای رشد هست که هم به ضخامت آندومتر کمک می‌کنه و هم به لانه گزینی

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
من ضخامت اندومترم کم بود پی ارپی شدم

تأثیر داشت برات؟

البته من مشکل ضخامت ندارم شکر خدا

و اینکه چقدر خون میگیرن؟

من قشمم‌گلم.البته ۵۰۰ گیرم‌اومد که دکترم‌گفت نصفشو بزن

قشم بدون نسخه هم میدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون روز چند پریود انجام میشه؟

فکر میکنم روز ۲۰ یا ۲۱ بود

ارمغان چون دفعه قبلم سه تا گذاشتن و هر سه تا بلاست شد بعد دكتر چوبساز موقع انتقال گفت بلاست رو معمول ...

چه عجیب.

برای من و یکی دیگه که با هم بودیم گذاشته بودن بلاست بشه، و هر کدوم کلی بلاست اضافه داشتیم.

مثلا برای من میخداست یک بلاست بذاره و ۴تا دیگشو فریز کنه مجدد.

که خودم پیشنهاد دادم دو تا بذاره و ۳ تا رو بلاست کنه.

اگر قراره از بین بره چرا انقد اصرار داشتن تعداد فریزها بالاتر باشه و تعداد انتقال ها پایین تر؟

و ۴۰۰ تومنم ررای نی اضافه گرفتن که مجدد فریز کنن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نگران نباش عزیزدلم ظاهرا برای اکثر نی نیهای پسر این تشخیصو میدن توی سونو ولی معمولا وقتی به دنیا میا ...

اون ب کنار دوروز پیشم آزمایشای هفت ماهگیو دادم دفع پروتئین traceنشون داده میترسم از اونم تازه ۲۷ هفتم اخه 

ممنون عزیزم لطف کردی  فقط اینکه من طبعم گرم و تره زیاد نمیتونم گرمی بخورم یعنی یه کم که گرمی م ...

عزيزم اگر طبعت گرم و تره مبادا گرمي زياد بخوري اشتباه منو نكن خيلي بده اونوقت گرمي غلبه پيدا ميكنه و ميزنه همه چي رو ب هم ميريزه، سردي هم اضافي نخور تغذيه نرمالم داشته باش اصلا سراغ چيزاي گرم به عنوان تقويت كه تو اينترنت و تاپيكا مينويسن نرو كه سيستم بدنتو ب هم ميزنه، فك كنم كاسني هم ميتوني بخوري خنكيه برات خوبه

...