2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
راستش قبلا این سونو رو برای کسانی پیشنهاد میکردن که مادر دیابت یا فشار خون داشته یا رشد جنین کم بوده ...

ازی جونم میخوام بدونم این سونو خطری برای نی نی داره؟لطفا اگه اطلاعی دارین بهم کمک کنین❤خودمم دلم راضی نیست این سونو رو بدم راستش.میخوام سونو معمولی بدم ولی میترسم دکترم دعوام کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم برنا جون  فقط اینو میتونم بگم همسرتونو تقویت کنید  تو اینترنت سرچ کن ببین چی برا ...

منم مشکل انعقادی دارم دو تا هترو و یکی همو....میشه اگه آیدی کسی که افت بتا داشته و درمان شده رو معرفی کنی

من هفته ۱۲ مسیر ۱۰ ساعته رو دو روزِ اومدم شهرمون  صندلی عقب دراز کشیدم  جلو خیلی گود هست ...

منم اون اوایل مسافت خیلی طولانی رو توی دو سه روز اومدم 

.اره خسته کننده ست..ولی الان شکم یکم بزرگ شده و یه سری مشکلات اضافه شده برای همین پرسیدم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم الان که ماه های بالا هستی سعی کن پهلوی راست بخوابی حتی اگر صندلی جلو هستی

مرسی خانمی.چشم

راستش قبلا این سونو رو برای کسانی پیشنهاد میکردن که مادر دیابت یا فشار خون داشته یا رشد جنین کم بوده ...

خداروشکر مشکلی نداشتم گلم ولی سونوی قبل بهم گفت رشد نی نی داره از نمودار میزنه پایین و مایع دور جنین داره کم میشه😒😒😒 هرچند دکتر و ماما گفتن رشد نی نی خوبه و درمورد اون قضیه ی کیسه ی آب هم شک کردن چون سونوی انومالیم همه چی نرمال بود.ولی دکترم‌گفت سونو بیوفیزیکال انجام بده که دقیقتره!اما‌ بعدش هرجا سرچ کردم این سونو رو هفته های بالاتر داده بودن.واسه همین دلم راضی نیست...

امروز لیستو نذاشتم؟؟؟ 

نمیدونم من خیلی از صفحه ها عقب بودم...همشو نتونستم بخونم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
گلم واژینسموس نداری؟ موقع معاینه هم اذیت میشی؟ اینو باید پیگیری کرد حتما 

این واژه رو اصلا نشنیده بودم😄🙈 الان سرچ کردم فک میکنم نشانه هاشو دارم ولی بررسی دقیق نکردم. البته از نزدیکی ترس و وحشت ندارم ولی درد دارم. ولی از معاینه و انتقال بشدت هراس دارم و از قبلش وحشتناک استرس دارم . فک میکنم همین استرس باعث میشه عضلات منقبض بشه و واکنش نشون بده. البته الان که فکر میکنم این ترسم دقیقا از روزی که عکس رنگی گرفتم پیش اومد چون اون روز خیلی خیلی اذیت شدم و خونریزی خیلی شدیدی داشتم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
@زین     عزیزم خوبی.رفتی دکتر؟

آره رفتم دکتر گفتش ک جفتت خیلییی پایینتر اومده استراحت کن . گفتش ک باید پرولوتون تزریق کنی اونم خارجی . اطلاع ندارین چ داروخونه ای تو شیراز دارن ؟ هر چ میگردم پیدا نمیکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها اینجا هر کی میدونه کدوم داروخونه ها آمپول پرولوتون داره میشه راهنمایی کنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ازی جونم میخوام بدونم این سونو خطری برای نی نی داره؟لطفا اگه اطلاعی دارین بهم کمک کنین❤خودمم دلم راض ...

راستش من چیزی در مورد خطرش تا حالا نشنیدم خیلی بعید میدونم خطری داشته باشه