2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
عزیزم ان شاالله نتیجه میگیری من دکتر نیستم ولی فکر میکنم واریکوسل را عمل کنید بهتره حالا اون مجاری ک ...

واریکوسل همسرم خیلی خفیف هستش دکتر میگه اصلا لازم به عمل نیست

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.بله میدونم خیلی ها شرایط بدتر از مت دارن شکر میکنم خدارا و برای بقیه دعا میکنم.الان سردر ...

ممنون ،خداروشکر عزیزم خدا دختر نازتو برات حفظ کنه 

از خدا میخوام هر چی خیر و مصلحتته سر راهت بزاره عزیزم 

و برای دختر قشنگت خواهر و برادر بیاری تا تنها نمونه 

خداجونم شکرت       

بچه هامیتونین این غربالگری اول ر تفسیرکنین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم چه مشکلی برای دوقلوهات پیش اومد؟ داخل یه ساک بودن جفتشون؟

نگران نشو مصی جون بقول دکتر صفارزاده تو علم پزشکی دو دوتا چهار تا نمیشه 

خدا به دل تبسم جون ارامش بده ولی اینکه اون اتفاق برای ایشون افتاده دلیل نمیشه واسه دیگرانم پیش بیاد

امروز یکنفرو شنیدم ۷ ماهه بارداره اونم طبیعی اصلا هتگ کردم بنده خدا چند سال پیش فیبروم بزرگشو با امبولیزاسیون مثلا اومده بودن درمان کنن رحمش داغون شده بود که اورژانسی عمل باز شد و احتمال بدخیمی میدادن حتی. وزنشم خیلی بالاست بالای ۱۰۰ کیلو و کم کاری شدید تیرویید و پلی کیستیک... خلاصه هر چیزی که مانع بارداری بشه این بنده خدا داشت ولی خواست خدا بالاتر از تمام این قواعده

خدا نی نی هاتو بهت ببخشه عزیزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

اولین تصویر،صفحه دومه

دومین تصویر،صفحه لوله،  

این هم ازکمالات منه    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@مرجانوآسمان    

سلام خانم گل خدارو شکر که بتای خوبی داری و انشاالله با این بتا دو تا نی نی خوشگل تو دلت باشن

اگه امکان داره امضا تو تغییر بده و توکل کن به خدا و مطمئنی باش هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

اگه اشتباه نکنم یکبار گفتی بعد از شنیدن صدای قلب ولی لطفاً تغییرش بده

جسارت من رو هم ببخش 🙈🙈😍😍

سلام بچه ها 

من خیلی ناراحتم . رفتم دکتر سونو کرده گفته ساک دیده شده ولی خییلییی کوچیکه برو دوباره آز تیتر بده رفتم دوباره آز تیتر دادم رشد داشت ولی نه اونقدری که برای بقیه بالا میره . بهم انوکسا داده گفته بزن و چون لکه بینی دارم از امروز گفت علاوه بر اون دوتا شیاف هر روز روزی یکی آمپول هم بزن . انوکساروهم یه دوز در میون .دو هفته دیگه بیا سونو کنیم ببینم چطوره وضعیتت. آخه چرااااا؟؟؟؟؟؟