2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بحث آندومتریوز واسه شما منتفیه چون یک بار + شدی، دیگه نگران این نباش عزیزم

وای خداروشکر جدی میگی زینب جون ؟؟؟

فک کنم این بهترین خبری بود که تو این مدت انقدر خوشحالم کرد 😃

خداجونم شکرت       
عزیزم مال ما هم مورفو صفره.ما تا حالا دی اف آی ندادیم.دکترا علت خارج رحم را بیشتر دلایل زنانه میدونن ...

گلم جنین بعد از لقاح خودش قدرت حرکت نداره، لوله های رحم یک سری حرکات به سمت رحم انجام میده و جنین رو هدایت می کنه به طرف رحم، حالا اگر هیدور باشه یا سایر عوامل ممکنه تو لوله بمونه، یا بعد آی وی اف بره طرف لوله با این که تو رحم انتقال دادن

به جاذبه و نحوه خوابیدن هم ارتباطی نداره

خانمها شماهایی که واسه انتقال دیفرلین زدید اون ماه پریودتون تاخیر افتاد؟؟ من باید امروز پری میشدم ول ...

نه من تاخیر نداشتم، حتی یه سری فرداش پری اومد

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
گلم بحث آندومتریوز واسه شما منتفیه چون یک بار + شدی، دیگه نگران این نباش عزیزم

زینب جان فکر نمیکنم صد در صد باشه

آخه منم قبل عمل یه بار مثبت شدم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
وای خداروشکر جدی میگی زینب جون ؟؟؟ فک کنم این بهترین خبری بود که تو این مدت انقدر خوشحالم کرد 😃

آره گلم اینو قاطعانه میگم خیالت راحت بشه، اگر هیچ وقت + نشده بودی حتما خودم تشویقت می کردم بری 

اگر آندو سمی باشه اصلا جنین رو میکشه و اجازه لانه گزینی نمیده

گلم من الان مثل این بیمارای بستری همش زیر سرمم، 5 کیلو هم کم کردم، نهایت با سرم تو خونه می چرخم خیل ...

عزیزم چقدر سخت ان شاءالله خیلی زود این حالت تهوع از بین بره

خدا جونم شکرت...
سلام.عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر   خداروشکر ک همه چی خوب بوده...ای جووونم .پس فسقل تو هم.مث ...

خدارو هزارمرتبه شکر که حالتون خوبه عزیزم 🌹😍

اره نازش زیاده چندتا خورد تا خودشو نشون داد😂 نه چیزی درمورد جنسیت نگفتن این بچه  امون اندازه گرفتن نمیداد جنسیتش رو فکرکنم دنیا  بیاد بفهمم اگر اینطوری ناز کنه 😂

حسم میگه این کاکلیه نمیدونم چرا هرچی باشه ننه فداش میشه 😆 ۱۶روز دیگه بازم سونوگرافی دارم شاید ایندفعه بگه !

راستی ننه یه سوالی دارم 😬این شکمت تو این سه ماه تغییری کرده بود ؟؟؟

برای من یه کوچولو زده بیرون بنظرم تا ۹ماه گرد در گرد میشم 😬

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
زینب جان فکر نمیکنم صد در صد باشه آخه منم قبل عمل یه بار مثبت شدم

آخه اندو شما هم سمی نبوده اگر بوده اجازه نمی‌داد لانه گزینی بشه

مگر این که بعدا تومور مارکر ها تغییر کرده باشن 

متاسفانه ناباروری تو ایران بیشتر علت مردانه داره

باز از دکترم از سفر برگشت می پرسم

آخه اون میگفت اندو اگر سمی نباشه اجازه بارداری میده، که خود اون بارداری باعث از بین رفتن یا توقف‌ میشه

خودمم تا الان همش استراحت بودم، فقط یه سری بعد پنج روز رفتم سرکار، ولی خب نتیجه نداشت چه می‌دونم آد ...

مهمترین زمان واسه استراحت بین مثبت شدن تا تشکیل قلبه اون دو سه هفته رو باید حتما استداحت کنیم بنظرم

اگه خدا خواست و بار دیگه مثبت شدم حتما اینو لحاظ میکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم من الان مثل این بیمارای بستری همش زیر سرمم، 5 کیلو هم کم کردم، نهایت با سرم تو خونه می چرخم خیل ...

وای خیلی بده دقیقا من همینطوری بودم با معده خالی هم ب ا ل ا میاوردم یعنی مصیبتی بود 😣 بهم یه دارو دادن که تازه وارد ایتالیا شده خیلی تاثیر داشت الان حالم خیلی بهتر شده 

ان شالله شماهم بهتر میشی روی هفته های بالاتر بری فقط باید تحمل کنی عزیزم چاره ای نیست !مهم سلامتی فسقلیلاست گلم ،

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸