2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دقیقا مثل شوهر من.اونم سه بار عمل فتق کرده.واریکوسل هم داره.بعد از عمل فتق مجاری عفونت میکنه وهیچ عل ...

خیلی خوشحال شدم برای اینکه طبیعی باردار شدی خیلیدهم متاسف و ناراحت شدم برای نتیجش عزیزم 

پس خدارو شکر الان همسرت دیگه لازم نیست از بیضه نمونه بگیره درسته ؟؟؟ تو آزمایش اسپرمش چقد اسپرم داشت ؟؟ 

اسم دکتری که همسرت پیشش عمل کرد رو لطف میکنی بگی ؟؟؟ 

دکتر همسرم میگه چون واریکوسل خفیفه لازم نیست عمل بشه 

توکلت به خدا یه بار باردار شدی ان شاءلله بازم میشی ولی این سری نی نی نازت رو صحیح و سالم ک به موقع بغل میگیری 

خداجونم شکرت       
سه بار عزیزدلم  همسرم دوبار عمل فتق انجام داده تو مجردیش  و واریکوسل خفیف داره  زه ...

خوب شوهر منم یه لوله اش بازه ولی اون لوله ای که بازه بیضه اش اسپرم نداره سمت چپ. و اون لوله ای که بسته هست بیضه اش اسپرم داره سمت راست.دکتر حین عمل وازو وازستومی اومد لوله ای که باز است را به بیضه مخالف پیوند زد.ولی این عمل ها درصد موفقیتش خیلی کمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم هزینه عمل بستگی به میزان مشکل داره مثلا من چون درگیری روده داشتم دکتر روده اومده بود رو ع ...

ممنون عزیزم توضیحاتت خیلی کامل و مفید بود 

جنین فریز داری ؟؟؟ مطمئن باش این سری به امید خدا مامانی 

یه کم کلاس یوگا و پیاده روی برو بزار از استرست کم بشه 

من احساس میکنم بر خلاف چیزی که فک میکنم استرس دارم 

این سری سعی میکنم استرس نداشته باشم

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم توضیحاتت خیلی کامل و مفید بود  جنین فریز داری ؟؟؟ مطمئن باش این سری به امید خدا ما ...

بله خدارو شکر فریز دارم

استرس خیلی بده

من اینسری تا روز دهم اصلا استزس نداشتم، فقط بگو بخند بود

از روز یازدهم ازین رو به اون رو شدم، به شدت استرس گرفتم

انشالله خدا قسمت همه مون بکنه از انتظار دربیایم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سهیلا جون پرد با چه دوزی تجویز میکنه ؟بصوزت پله ای یا ثابت دوماه بخوری؟

هفته اول:سه تاصبح،یکی عصر

هفته دوم: دوتاصبح،یکی عصر

هفته سوم:یکی صبح ،یکی عصر

وبعدهفته سوم مثل هفته سوم باید ادامه بدم.یعنی دوتا در روز

ارمغان حتما آسپرین ر ادامه بده.حتما پرد ر بخور .تاتوکل بخدا ،خدابخواد واین بارمثبت شی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
الان بعد یک سال ونیم اسپرم از صد هزار رسیده دو ملیون دکتر یکم ویتامین و ...داد وقت داده اگه نشد میکر ...

خداروهزار مرتبه شکر عزیز دلم 

زهرا قیافه مو نمیتونی ببینی که چقد خوشحال شدم برات و امید وار شدم عزیز دلم 

بغیر از ویتامین هایی که دکتر به همسرت داده 

خودتم همسرت رو تقویت کن مطمئن باش تعدادش از اینم بیشتر میشه عزیزم 

کمپرس سرد بزار رو بیضه هاش 

چهار مغز بده 

هویج و اسفناج و سیر 

آب و شیره انگور و قاطی کن در حدی که یه کم شیرین بشه بزار دم دستش هر وقت دید یه قلوپ ازش بخوره خیلی مفیده

خداجونم شکرت       

دوستان من اسپرین ۸۰ میخورم امروز باید یه دونه دندون بکشم متاسفانه 

مشکلی پیش نمیاد ؟؟

پر کرده بودم و عصب کشی ولی خالی شد چون دیواره نداره دکتر گفت میخوای میکرو کنی بکش بعدها مشکل نداشته باشی 

با خوردن اسپرین مشکلی نیست؟

سلام من راضی ام،همه سوالا ر میپرسم.شاید با من بیمار یکی دونفر دیگه هم تواتاق باشن،ولی مثلاً یکی رمی ...

ممنون عزیزم من دوبار رویان انتقال دادم یه بارم جنینامو منتقل کردم آبان دکتر طرازی برام انتقال داد 

ولی دیگه جنین نداریم همسرم میگه حالا که قراره از اول شروع کنیم تحقیق کنیم تا تصمیم بگیریم با کدوم دکتر ادامه بدیم 

شما مطب میری یا بیمارستان؟؟ همسرت هم میتونه بیاد داخل ؟

خداجونم شکرت       
شما همسرتون واریکوسل و عمل وازو وازستومی نکرون؟

نه عزیزم هیچی ما رویان میرفتیم اونجا تلاش میکنن با میکرو یا آی وی اف هرچه زودتر باردارشی 

ولی هیچ تلاشی نمیکنن که اگه راهی وجود داره که وضعیت همسرم بهتر بشه انجام بشه 

حتی دکترش سری اول یادش رفته بود به همسرم حتی یه قرص ویتامین بده

خداجونم شکرت       
خانوادم از انتقال و آی وی اف خبر ندارن ،روزا تنهابودم اما شب همسرم بود

ای جاانم پس خیلی سختت بوده 

ان شاءلله خدا خودش جواب همه سختی هاتو بده 💚💚💚💚

خداجونم شکرت       
خوب شوهر منم یه لوله اش بازه ولی اون لوله ای که بازه بیضه اش اسپرم نداره سمت چپ. و اون لوله ای که بس ...

ولی شما نتیجه گرفتی درسته؟؟ 

من دوست دارم پیش دکتری که این عمل رو میکنه همسرم ویزیت بشه 

تا اگه راهی هست بهش کمک کنه انجام بشه 

ان شاءلله 

خداجونم شکرت       
بله خدارو شکر فریز دارم استرس خیلی بده من اینسری تا روز دهم اصلا استزس نداشتم، فقط بگو بخند بود ا ...

من این سری موقع انتقال از استرس قلبم تند تند میزد 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم دکتر ارولوژ هستن ایشون ؟؟؟ 

عزیزم بهترین دکتر آی وی اف تو ایران هستش.

دوستم بعد از چندین انتقال منفی پیش ایشون همون بار اول مثبت شدن

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم بهترین دکتر آی وی اف تو ایران هستش. دوستم بعد از چندین انتقال منفی پیش ایشون همون بار اول مثب ...

ممنون عزیزم اگه آدرس یا شماره تلفن داری بفرست برام 😍

خداجونم شکرت       
دکتر حیدر سرم نمیده وقتی بهش اصرار کردم فقط یکدونه نوشت روز قبل انتقال زدم و پرد نداشتم   پارس ...

یعنی دکتری هست که وقتی مشکل ایمنی نداشته باشی الکی پرد و سرم نده؟؟؟ من فک میکردم بعد از انتقال منفی دیگه مشکل ایمنی هم مباشه بازم میدن

...